6-elbiler-til-flexleasing-lige-nu-2022-scaled

Leasing af elbil: De 9 mest interessante elbiler til flexleasing lige nu (2022).

Anmeldelser & Anbefalinger

Flexto viden – 30. Jun 2022

Efterspørgslen på leasing af elbil stiger nærmest for hver dag, der går. I dette blogindlæg fremhæver vi de 9 mest interessante elbiler til flexleasing lige nu. Inden vi kommer til det sjove, har vi et par gode råd og lidt baggrundsviden til dig, der overvejer flexleasing af elbil.

Indhold i denne artikel:

Hvornår er flexleasing af elbil relevant?

Porsche Taycan – den foreløbige elbils-konge

Mercedes EQC – luksus-SUV med elektrisk overskud

Audi E-tron – el-dreven designperle

Tesla Model S – firstmoveren kan endnu

Tesla Model X – vulgært stor el-SUV med mågevinger

BMW iX – Fremtidens elbil i dugfriskt design

Mercedes EQS – uovertruffen luksus på strøm

Tesla Model Y – god plads og med smarte funktioner

BMW iX3 – eldrift i gennemtestet indpakning

Hvornår er leasing af elbil relevant?

Kender du lidt til flexleasing, ved du, at gevinsten er større, jo dyrere bilen er. Denne tommelfingerregel gør sig i høj grad også gældende på elbiler.

Årsagen?

Der er generelt mindre registreringsafgift i elbilerne end i konventionelle biler. Og det er netop på registreringsafgiften, at der er noget at hente ved flexleasing.

Når vi taler konventionelle biler, skal markedsværdien inkl. registreringsafgift gerne ligge på 3-400.000 kr. eller mere – jo højere værdi des større besparelse. På elbiler skal vi snarere op i 800.000 kr. eller højere, før flexleasing bliver interessant rent økonomisk. Men kigger du efter en elbil i premium-segmentet, kommer du også hurtigt op i dét leje.

Husk også at der kan være andre fordele ved at flexlease frem for at købe end en eventuel kontant besparelse på afgiften:

 • lavere kapitalbinding
 • mindre belastning af kreditramme
 • højere budgetsikkerhed
 • lavere forsikringspræmie
 • bedre afsætningsmuligheder efter endt leasing
 • kun en beskatning at forholde sig til som privatperson (erhvervsleasing)
 • mulighed for at få nedsat beskatningsgrundlaget løbende (erhvervsleasing)

Hvad der samlet set er den bedste løsning for dig, afhænger af mange forskellige forhold og vil altid skulle bero på konkrete beregninger på forskellige mulige scenarier. Det hjælper vi naturligvis gerne med.

Med de punkter på plads: Lad os se nærmere på de 9 elbiler til (flex)leasing.

Porsche Taycan:
den foreløbige elbils-konge.

Porsche-Taycan-elbil-leasing

For få år siden var elbilerne lig med spacy månebilsdesign og underlig formfaktor. Den tid er heldigvis ved at være slut, og dét er Porsche Taycan et godt eksempel på.

Porsche Taycan er – elbil eller ej – et af nyere tids mest vellykkede designs, når vi taler sportslige sedanmodeller. Når modellen samtidigt byder på hæderlig kabineplads til alle fire, komfort- og luksus-løsninger over hele linjen, vilde accelerationer samt sublime køreegenskaber, der til fulde lever op til Porsche-emblemet, er der ikke rigtig nogen grund til at se andre steder hen.

Hvorfor vælge Porsche Taycan?

 • Det smukke design og den store anvendelighed i hverdagen
 • Den lynhurtige opladning og god rækkevidde (vælg en model med Performance Plus-pakke)
 • De skarpe køreegenskaber – godt hjulpet på vej af firhjulsstyring og adaptiv undervogn
 • 2-trins gearet på bagakslen der giver bedre køredynamik.

Porsche Taycan blev introduceret i 2019, så der er gode muligheder for at finde et eksemplar på +36 måneder med den lave afgift og en lavere beskatning til følge.

Mercedes EQC:
luksus-SUV med elektrisk overskud.

Merccedes-EQC-elbil-leasing

Med Mercedes EQC leasing får du en luksuriøs mellemstørrelse SUV på 100% el. Rummelighed, høj siddehøjde og kabineplads fra SUV’en. Men takket være de to kraftige elmotorer er der dømt sportsvognslignende accelerationer, når du giver gas.

For din komforts skyld har Mercedes udstyret modellen med massagesæder, Burmester surround sound, et avanceret klimasystem med 3 zoner og 3 typer klimatisering, ligesom Air Balance-pakken giver forbedret duft, en bedre luftkvalitet i kabinen og meget mere.

Derudover vil vi fremhæve Mercedes’ unikke MBUX multimediesystem, der kobler dine enheder sammen og giver dig alle tænkelige muligheder for betjening af bilens funktioner, underholdning og informationer. Det kan naturligvis styres med både stemme og håndbevægelser.

Hvorfor vælge Mercedes EQC?

 • de mange unikke komfortløsninger, herunder især MBUX-systemet
 • den gode plads i både kabine og bagagerum
 • det fede lysdesign med bl.a. Multibeam LED-forlygter samt LED-lysbånd for og bag, som især giver bilen en unik profil i mørke
 • den gennemførte eksklusivitet som du kender det fra Mercedes

Modellen blev introduceret i 2019, så det er muligt at finde et +36 måneder gammelt eksemplar og dermed komme ind på den laveste afgiftssats samt få en reduceret beskatning.

Audi E-tron:
El-dreven designperle.

Audi-E-tron-elbil-leasing

Med Audi e-tron leasing vil du opleve den vanlige Audi-kvalitet i kombination med en fuldstændig glidende og lydløs kørsel fra elmotorerne. Med en rækkevidde på op til 434 km. behøver du ikke bekymre dig for, om du kommer frem. Du kan tilmed lade til 100 km. ekstra kørsel på helt ned til 10 minutter.

De 3 skærme på henholdsvis 12,3″, 10,1″ og 8,6″ giver dig alle relevante oplysninger og et godt overblik over bilens data og status samt masser af muligheder for at styre bilens funktioner. Som en helt unik løsning har du desuden mulighed for at vælge en model med de såkaldte virtual mirrors, der erstatter rigtige sidespejle med kameraer og tilhørende indvendige skærme. Fremtiden er i dag!

Udover den almindelige e-tron SUV findes e-tron også som sportback og som sportssedan kaldet e-tron GT; sidstnævnte deler i øvrigt platform med Porsche Taycan.

Hvorfor vælge Audi e-tron?

 • en stor luksus-SUV til relativt små penge
 • masser af kabine- og bagagerumsplads
 • glimrende køreegenskaber trods den høje vægt takket være bl.a. den adaptive luftundervogn

Audi e-tron blev lanceret i 2018, og det er dermed muligt for dig at finde et eksemplar på +36 måneder og komme ind på den laveste afgiftssats og en lavere beskatning.

Tesla Model S:
Firstmoveren kan endnu.

Tesla-Model-S-elbil-leasing

Jo, der fandtes elbiler før Model S. F.eks. Teslas egen ‘roadster’, der blev produceret mellem 2008 og 2012. Men vi må give den gode Elon Musk, at der ikke var meget gang i elbils-markedet, før Tesla introducerede Model S.

Og vi forstår modellens popularitet. Med hurtige ladetider, vilde accelerationer, en flot rækkevidde og moderne løsninger som den store, centralt placerede skærm med et utal kontrolmuligheder fik Model S i sin tid det øvrige elbilsmarked til at ligne fortidslevner.

Den første generation af Model S var udskældt for dårlig samlekvalitet, men det skulle der være kommet styr på nu. Gå efter en 2. generation og vælg én af de store batteripakker eller en long range-variant.

Eller gå all-in og tag et eksemplar fra 3. generation, som i topmodellen “Plaid” byder på vanvittige 1.020 hk og en acceleration fra 0-100 km/t. på 2,1 sek. (ja, du læste rigtigt). Modellen er i øvrigt:

 • udstyret med et såkaldt Yoke-styretøj, der minder dig om Knight Rider-serien med David Hasselhoff fra start 80’erne.
 • udstyret med indbygget spillekonsol til bagsædepassagererne.
 • forberedt til fuldt autonom kørsel (level 5) – hvor mange år der skal gå, før infrastruktur, godkendelser mv. til dette er på plads, er en anden sag.

Og mange andre løsninger fra for- og fremtid.

Hvorfor vælge Tesla Model S?

 • imponerende præstationer på rækkevidde, acceleration og ladetid
 • et veludbygget ladenetværk med superchargers
 • alverdens (mere eller mindre anvendelige) avancerede, teknologiske løsninger

Tesla Model S blev introduceret tilbage i 2012. 2. Generation kom i 2016 og udvalget i Europa er stort, så der er gode muligheder for at finde en i en passende alder ift. afgift.

Tesla Model X:
Vulgært stor SUV med mågevinger.

Tesla-Model-X-elbil-leasing-scaled

Ligesom Model S er Model X ikke en helt ny spiller på elbils-markedet. Men bilen imponerer stadig med sine uovertrufne pladsforhold i kabinen, fremragende teknologiske muligheder og uendelige udstyrsliste (alt er nærmest standard).

Mågedørene er ikke bare en dum og overflødig gimmick – de letter faktisk ind- og udstigningen betragteligt.

Er du bil-entusiast, findes der alternativer, der kører bedre, er bygget bedre, er samlet bedre og hvor materiale-kvaliteten og den generelle kvalitetsoplevelse er højere. Men til tech-entusiasten er der ingen vej uden om Tesla Model X.

Ligesom Model S er Model X i nyeste variant udstyret med Yoke-styretøj, en kæmpe, en centralt placeret skærm der vitterligt kan ALT og en batteripakke og motoropsætning, der yder 1.020 hk. Dette sender kæmpen fra 0-100 km/t. på bare 2,6 sekunder, ligesom en kvart mil (402 meter) er tilbagelagt på lige under 10 sekunder.

Hvorfor vælge Model X?

 • Du drømmer om et rumskib på hjul
 • Du får angiveligt verdens største panorama-forrude
 • du går efter imponerende kabine- og bagagerumsplads
 • Der er mulighed for både 5, 6 og 7 sæder
 • Du får ro på bagsædet med trådløs gaming via den indbyggede spillekonsol (i nyeste version)

Tesla Model X kom på gaden i 2015, så der er gode muligheder for at finde et eksemplar, der matcher dine ønsker og har den rette alder ift. afgift og beskatning.

BMW iX:
Fremtidens elbil i dugfriskt design.

BMW-IX-elbil-leasing

BMW IX er en stor SUV proppet med den nyeste elbils-teknologi og en front, der får selv de mest inkarnerede BMW-entusiaster til at tøve. BMW’s nye designlinje med bævertands-fronten vil vi imidlertid ikke dvæle mere ved her. Til gengæld vil vi gerne se nærmere på bilens præstationer, egenskaber og anvendelighed som hverdagsbil.

I modsætning til den BMW iX3 er iX ikke bygget på en eksisterende platform. Bilen står på en helt ny platform, der fra begyndelsen er tiltænkt eldrift. Det betyder, at modellen disker op med imponerende tal som op til 630 km. på en opladning, 523 hk, 0-100 km/t på 4,6 sek. og mulighed for at lade til 100 kilometers kørsel på ned til 6 minutter.

Skal det være endnu vildere findes en iX M60-version med 619 hk og 1.100 Nm, der sender dig til 100 km/t på bare 3,8 sek.

Kørslen bliver præcis, sportslig, dynamisk og samtidig komfortabel takket være bl.a. adaptiv luftundervogn og aktiv firhjulsstyring.

I kabinen er der ligeledes kræset for detaljerne. Nyd eksempelvis detaljer som paneler i ægte træ, kontrolhjul i ægte krystalglas, det sekskantede sportsrat, et kæmpe panoramaglastag, et stort og lækkert curved display og en indretning og et materialevalg, der giver en luksus-lounge-stemning som få andre modeller på markedet.

Hvorfor vælge BMW iX?

 • Imponerende præstationer fra den store SUV
 • Den nye, dristige designlinje fra BMW
 • Spændende, alternative luksusløsninger og materialevalg i kabinen

BMW iX blev tilgængelig i slutningen af 2020, så du må vente lidt, hvis du vil have den lave afgift og slippe for nybilsbeskatningen. Men er du i markedet for en bil i dette segment, kan flexleasing sagtens være en god løsning alligevel.

Mercedes EQS:
El-dreven luksus, som du kender den.

Mercedes-EQS-elbil-leasing

Du kender Mercedes’ S-klasse som noget af det ypperste, når vi taler luksuriøse sedan-modeller. Elbils-varianten er ingen undtagelse.

Og i virkeligheden er det misvisende at kalde EQS en eldreven version af S-klassen, for modellen er baseret på sin helt egen platform, der fra bunden er tiltænkt og bygget til eldrift.

Dette lader sig bl.a. illustrere i imponerende præstationer som 523 hk, 10-80% opladning på bare en halv time og ikke mindst en af markedets mest imponerende rækkevidder på helt op til 758 km.

Skal du have hentet mælk i en fart, findes en AMG-version med 658 hk, der accelererer til 100 km/t. på bare 3,8 sek.

Hvorfor vælge Mercedes EQS?

 • MBUX Hyperscreen-løsningen der forvandler hele instrumentbrættet til ét stort skærm-panel, hvorfra du kan gøre alt.
 • markedets måske bedste rækkevidde
 • et fuldendt design, der både er smukt og hyper-optimeret til eldrift
 • uovertruffen bagsædeplads og -komfort

Modellen blev introduceret i efteråret 2021, så der går lidt tid, før du kan komme ned på den lave afgiftssats og slippe for nybilsbeskatningen, men flexleasing kan fortsat give gode besparelser, når vi er oppe i dette prisleje.

Tesla Model Y:
Eldreven teknik-bombe der er til at betale.

Tesla-Model-Y-elbil-leasing-scaled

Teslas Model Y er et billigere alternativ til Model S og Model X, men som har nedarvet meget af teknikken fra de større modeller. Og prisen taget i betragtning leverer den intet mindre end imponerende præstationer: 533 km. på en opladning, 3,7 sek. fra 0-100 km/t., og på bare 15 min. kan du lade til 240 km. kørsel.

I vanlig Tesla-stil medfølger en lang række tekniske løsninger; bl.a. et utal af kameraer, der overvåger din og dine medtrafikanters kørsel og hjælper og aflaster dig i pressede trafikale situationer.

Hvorfor vælge Tesla Model Y?

 • du får eldrifts-præstationer der ellers er forbeholdt dyrere modeller
 • et veludbygget ladenetværk med superchargers
 • minimalistisk og indbydende kabineindretning
 • god kabine- og bagagerumsplads
 • glastaget der giver en sublim rumfornemmelse og godt lys i kabinen
 • et utal af smarte teknologiske løsninger

Tesla Model Y kom på gaden i foråret 2020, så du får endnu ikke den laveste afgift og beskatning, men flexleasing kan sagtens være relevant alligevel.

BMW iX3 – eldrift i gennemtestet indpakning.

BMW-iX3-leasing-elbil

Leasing af BMW iX3 henvender sig til dig, der drømmer om at komme bag rattet på én af de mest velkendte og populære SUV’er men samtidig vil opnå den glidende og lydløse kørsel fra elbilen eller sende de rigtige grønne signaler til omverdenen.

BMW iX3 er en 100% elbil bygget direkte på den velkendte X3-platform. Bilen er således ikke bygget og designet som elbil oprindeligt, men du kommer ikke til at kede dig bag rattet, og rækkevidde og ladetider lever til fulde op til konkurrencen og BMW-emblemet.

BMW iX3 kommer pt. kun i én variant med én motor, der trækker på baghjulene. Du skulle efter sigende kunne lade fra 0-80% på lidt over en halv time, og mangler du bare lige at få 100 km. på for at kunne nå frem, kræver det blot 10 min. ved ladestanderen.

Hvorfor vælge BMW iX3?

 • Du får en moderne elbil baseret på den gennemtestede X3-platform
 • Den adaptive undervogn sikrer høj kørekomfort eller sportslig dynamik efter dit valg
 • Styr en lang række af bilens funktioner med stemmen via BMW’s unikke Intelligent Personal Assistant
 • BMW’s eDrive-teknologi bestående af et gennemført ‘live cockpit’ giver dig alle de vigtige kørsels-informationer og taler sammen med den 12″ store centrale informationsskærm
 • Det unikke panoramaglastag, der kan åbnes, lukkes, vippes i alle tænkelige positioner og desuden er udstyret med rullegardin og vindafviser

BMW iX3 blev introduceret i midten af 2020, så der går et år, før den runder 36 måneder, men flexleasing kan sagtens være en god løsning alligevel.

Vil du vide mere om leasing af elbil?

Er du interesseret i leasing af en elbil, eller har du spørgsmål hertil, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Spørgsmål?

32118_0106-Highres

Spørgsmål? Kontakt vores salgsafdeling.

Flexto Jylland

32118_0110-Highres
32118_0106-Highres

Flexto København

Michael

Relaterede artikler.

Se alle artikler
Flexto A/S fremlægger bedste årsresultat til dato
Nyheder

Årsresultat for Flexto A/S er kr. 7 mio. og det bedste til dato

16 Apr 2024

Mød Line Elkjær - vores nye kontraktansvarlig
Nyheder

Mød vores nye kontraktansvarlig.

01 Feb 2024

Mød Line som er vores nye kollega med ansvar for kontrakterne i vores portefølje. Line kommer til at overtage Torbens opgaver med det overordnede ansvar for alle leasingkontrakter i vores portefølje, herunder afgiftsberegninger og -genberegninger og andre administrative opgaver.

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022
Nyheder

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

30 May 2023

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.