Tesla-Model-S-leasing-scaled

Tesla Model S leasing.

Tesla Model S leasing gennem Flexto er din mulighed for at komme bag rattet i en luksuriøs og lynhurtig elbil. 

Tesla Model S betragtes af mange som den første elbil, der faktisk egner sig til hverdagsbrug med bl.a. god kabine- og bagagerumsplads, 4 regulære sæder samt ikke mindst en fornuftig rækkevidde og gode lademuligheder.

At den tilmed er lynhurtig, sjov at køre og spækket med nu- og fremtidens digitale muligheder gør den til et oplagt valg for dig, der gerne vil køre elektrisk, lydløst og sjovt.

Vi tilbyder flexleasing af Tesla Model S som både erhvervsleasing og privatleasing.

Kontakt os med dine ønsker til leasing af Tesla Model S.

Tesla Model S

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Tesla Model S highlights og detaljer.

esla Model S er tech-entusiastens drøm; en avanceret computer på hjul.

Den store, centralt placerede skærm giver uanede muligheder for at styre bilens utallige (mere eller mindre anvendelige) funktioner, ligesom den byder på at hav af underholdningsmuligheder. Modellen er – afhængigt af årgang og konfiguration – udstyret med diverse selvkørende muligheder, som – igen afhængigt af model – kan opgraderes med nye funktioner i fremtiden. Hardwaremæssigt er den nyeste generation af Model S således forberedt til fuldt autonom kørsel (level 5).

Softwareopdateringer leveres “Over The Air”, så du ikke skal omkring et værksted for at opdatere og få tilføjet ny funktionalitet i modsætning til mange andre mærker og modeller.

De første eksemplarer af Tesla Model S rullede ud fra fabrikken i Fremont i Californien i 2012. Siden er der kommet yderligere to generationer af modellen til verden, som leveres i en række forskellige konfigurationer.

De tidligste eksemplarer af Model S led under ringe samlekvalitet, men det skulle der være kommet styr på på nyere modeller. Vi anbefaler, at du kigger efter modeller fra 2. generation (2016-2021) eller 3. generation (2022-). 3. generation lokker bl.a. med “knight rider“-rat, 1020 hk og 0-100 km/t på bare 2,1 sek. – altså verdens hurtigste serieproducerede bil!

Tesla Model S findes i en række forskellige varianter, hvor de mest interessante til flexleasing er listet forneden:

2. generation (2016-2021):

VariantMotorRækkevidde0-100 km/t.
Model S 90D90 kWh (422 hk)557 km.4,4 sek.
Model S P90D90 kWh (469 hk)509 km.3,3 sek.
Model S P90D Ludicrous90 kwh (540 hk)509 km.3,0 sek.
Model S 100D100 kWh (613 hk)632 km.4,3 sek.
Model S P100D100 kWh (680 hk)613 km.2,7 sek.
Model S Long Range100-103 kWh (541 hk)524-652 km.3,8 sek.
Model S Performance100-103 kWh (789 hk)593-639 km.2,5 sek.
*forbehold for tastefejl

3. generation (2022-)

VariantMotorRækkevidde0-100 km/t.
Model S100 kWh (680 hk)652 km.3,2 sek.
Model S Plaid100 kWh (1020 hk)628 km.2,1 sek.
*forbehold for tastefejl
Tesla-Model-S-leasing

Tesla Model S flexleasing.

Ved flexleasing af Tesla Model S skal der kun betales forholdsmæssig registreringsafgift. Det betyder, at afgiften skal betales á små, månedlige rater og kun for den periode, bilen leases i. Ved køb på almindelig vis skal bilens fulde registreringsafgift betales med det samme.

På biler i premiumsegmentet kan der være gode penge at spare på afgiften sammenlignet med køb af den samme bil på fuld afgift.

Derudover vil der typisk være et lavere værditab forbundet med flexleasing versus køb. Det hænger sammen med, at afgiften ikke er bundet til bilen. Når leasingaftalen ophører, står bilen igen uden dansk registreringsafgift. Det betyder, at den kan sælges til hele Europa og ikke bare i Danmark, hvor markedet for premiumbiler er begrænset. Bedre afsætningsmuligheder betyder sandsynligvis en bedre pris.

Flexleasing kan anvendes af både private (privatleasing) og erhverv (erhvervsleasing) og også i form af sæsonleasing og splitleasing.

Tesla Model S erhvervsleasing.

Tesla Model S erhvervsleasing er for dig, der enten har egen virksomhed eller er ansat med mulighed for firmabil. Ved erhvervsleasing (eller ‘flexleasing erhverv’) afholder virksomheden alle omkostninger på bilen, mens du som bruger og privatperson kun skal forholde dig til en beskatning af fri bil.

Ordningen kan være fordelagtig for både virksomhed og privatperson:

Foruden en mulig kontant besparelse takket være den forholdsmæssige afgiftsbetaling, er det en fordel for virksomheden, at man ved leasing opnår større fleksibilitet, større budgetsikkerhed, binder mindre kapital i bilen og belaster sin kreditramme mindre. Leasing kan altså frigive kapital til andre aktiviteter eller investeringer i virksomheden.

Ligeledes kan leasing være en god løsning for brugeren (medarbejderen), da man som privatperson kun skal forholde sig til en beskatning og således kender sine eksakte, månedlige bilomkostninger. Beskatningen kan desuden løbende blive nedsat, efterhånden som bilen taber værdi; dog kun i forbindelse med indgåelse af en ny kontrakt.

Tesla Model S privatleasing.

For privatpersoner kan privatleasing af Tesla Model S være et godt alternativ for til at købe bilen på almindelig vis (med fuld registreringsafgift).

Foruden en mulig kontant besparelse takket være den periodevise afgiftsbetaling giver privatleasing en større budgetsikkerhed, da afskrivningen er kendt på forhånd og indregnet i leasingaftalen, og man således i højere grad kender sine biludgifter.

I nogle tilfælde kan privatleasing være at foretrække, selvom man har mulighed for firmabil. Det kan eksempelvis gøre sig gældende på relativt nye og dyre biler og med et begrænset kørselsbehov. I dette tilfælde vil beskatningen ved erhvervsleasing muligvis blive uforholdsmæssigt dyr, og så er privatleasing et godt alternativ.

Vil du mere om erhvervsleasing eller privatleasing af Tesla Model S, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1