Flexleasing af Audi til private eller erhverv

Flexleasing af Audi til private eller erhverv.

Audi er blandt de mest populære leasingbiler på markedet – og det er ikke uden grund. For når du leaser en Audi til privat eller erhverv, er du nemlig altid sikret en bil i topklasse. Audi leverer på alle parametre, uanset om du vælger at lease en stationcar, en stor SUV eller en af deres fede sportsmodeller.

Som et af de største bilmærker, er Audi notorisk kendte for deres lækre design, komfort, høje kvalitet og driftssikkerhed. Derudover er Audi altid i front ift. den teknologiske udvikling, hvilken afspejles i deres motto, Vorsprung durch Technik.

Kontakt os i dag for uforpligtende rådgivning og tilbud på leasing af Audi.

Audi

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Audi privatleasing.

Er du interesseret i en Audi med masser af udstyr og en stor motor, vil du typisk kunne opnå en bedre økonomi ved Audi flexleasing fremfor at købe bilen fra ny. Dette skyldes primært, at du kun hæfter for registreringsafgiften i den periode, du benytter bilen i. Derudover opnås en bedre likviditet i forhold til at købe bilen på almindeligvis, evt. finansieret gennem din bank.

Med privatleasing af Audi er aftalen som regel mere fleksibel i perioden, hvis din økonomi eksempelvis ændrer sig, eller du gerne vil skifte til en anden bil. Ofte er der også mange penge at spare på budgettet ved at få leasingaftalen sat ordentlig sammen, ligesom din risiko bliver væsentlig mindre.

Så lad en af vores leasingkonsulenter gennemgå din nuværende aftale eller sende dig et forslag eller tilbud på flexleasing eller privatleasing af Audi.

Audi erhvervsleasing.

Med leasing af Audi til erhverv får du eller en af dine medarbejdere en fremragende bil til turene på de danske motor- og landeveje. De altid flotte designs, den gode komfort og generelle størrelse på Audis biler, gør Audi til et oplagt valg som firmabil.

Ønsker du erhvervsleasing af Audi, så kontakt os i dag og få en erhvervsleasingaftale med et attraktivt beskatningsgrundlag, der passer til dig og dit firma. Hos Flexto har vi mange års erfaring med rådgivning indenfor både leasingaftaler og de forskellige Audi modeller. Du kan derfor være sikker på, at vi hjælper dig til at finde den rette leasingform til dig og dine behov.

Har vi ikke din drømme-Audi på siden? Find den på mobile.de og lad os give et tilbud på leasing af den ønskede model, eller kontakt os og lad os finde frem til din drømmebil.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1