om-flexto_2-scaled

Om Flexto.

Hos FLEXTO a/s går passion for biler og målrettet rådgivning hånd i hånd. Vi sætter en ære i at finde lige præcis den kvalitetsbil, som passer til dig og dine ønsker. 

Som kommende leasingtager er der mange ting at forholde sig til. Det er let at blive forvirret af alle begreberne og tryllebundet af de mange knaldtilbud, der hersker i leasingbranchen.

Flexto blev stiftet i 2010 ud fra en drøm og en vision om at give danske bilentusiaster lettere adgang til deres drømmebil. 

Flexto_logo-e1648475690140

Målrettet rådgivning.

I Flexto går vi langt for at hjælpe dig til det rigtige bilvalg. Vi forklarer og rådgiver gerne om forskellige leasingformer samt sammensætter et tilbud, der matcher dine ønsker og din økonomi.

Vi har desuden revisorer inhouse og dermed mulighed for at tilbyde temmelig avanceret skatterådgivning i forbindelse med billeasing.

Drømmebil uden bøvl.

Hos Flexto tror vi på langsigtede samarbejder og vægter derfor ordentlighed og gennemsigtighed før, under og efter leasingperioden.

Vi er specialister i flexleasing til både erhverv og private og herunder splitleasing samt sæsonleasing. Med os ved din side bliver leasing af din drømmebil til en leg. Du skal bare tage plads bag rattet – og lade os om resten.

FLEXTO er en virksomhed med store ambitioner – og noget at have dem i. Vi er stolte af at være en virksomhed i vækst og er bl.a. Børsen Gazelle-virksomhed i både 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020. 

Med salgskontorer i Støvring og København flexleaser vi biler ud til hele Danmark.

Læs mere om, hvad det vil sige at være kunde hos Flexto og om vores tilgang til tilbudsgivning og service.

Mercedes-C300d-40-scaled

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1