Alfa-Romeo-leasing-scaled

Alfa Romeo leasing.

Der er ingen tvivl om , at italienerne kan lave biler – og Alfa Romeo er ingen undtagelse. Siden bilmærket blev grundlagt i Milano i 1910 har Alfa Romeos biler været kendt for deres dynamiske køreegenskaber og enestående ydeevne på vejen.

Ved leasing af en Alfa Romeo via Flexto får en du enesående bil med avanceret teknologi, som øger din køreglæde og sætter fart på fornøjelserne.

Vælg f.eks. leasing af Alfa Romeo Giulia – Alfas lækre sedan, der ligger lunt og lækkert på vejen, eller gå efter leasing af den anmelderroste Alfa Romeo Stelvio, der med sin kraftige motor og stilsikre design giver godt med værdi for pengene.

Vi kan skaffe alle Alfa Romeo-modeller til leasing. Finder du ikke den model, du drømmer om, her på siden, så kontakt os, og vi gennemsøger det europæiske bilmarked og finder lige nøjagtigt den bil, du ønsker.

Alfa Romeo

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Flexleasing af Alfa Romeo.

Ved flexleasing skal registreringsafgiften betales i små, månedlige rater og kun for den periode, du bruger bilen. Derved kan der være mange penge at spare ift. at købe bilen kontant.

Flexleasing tilbydes som både privatleasing og erhvervsleasing.

Alfa Romeo privatleasing.

Med privatleasing betaler du en udbetaling ved indgåelse af leasingkontrakten og efterfølgende en månedlig leasingydelse. På biler til en markedsværdi på ca. 400.000 kr. og op vil der typisk være en del penge af spare ved at privatlease frem for at købe.

Er du tilbøjelig til at skifte bil med korte intervaller, vil besparelsen typisk være endnu større.

Erhvervsleasing af Alfa Romeo.

Med leasing af Audi til erhverv får du eller en af dine medarbejdere en fremragende bil til turene på de danske motor- og landeveje. De altid flotte designs, den gode komfort og generelle størrelse på Audis biler, gør Audi til et oplagt valg som firmabil.

Ved erhvervsleasing af Alfa Romeo betaler din virksomhed eller arbejdsplads for alle udgifter på bilen, mens du som bruger bliver beskattet af fri bil.

Erhvervsleasing er med til at frigive likviditet til øvrige investeringer i virksomheden sammenlignet med køb af bilflåden.

Vores leasingkonsulenter står altid klar til at råde og vejlede, så du og dit firma får den mest attraktive leasingaftale.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1