Skift til os - det er let, hurtigt og 100% uforpligtende at modtage et tilbud fra os

Tilbud på fornyelse
– 100% uforpligtende.

Tilbud på fornyelse.

Har du en leasingbil i dag, og overvejer du at skifte leasingselskab? Eller har du bare brug for et tilbud at holde op imod din nuværende aftale?

Det er let, hurtigt og helt uforpligtende at bede om et attraktivt leasingtilbud fra os.

Udfyld formularen her og vi vender tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

  Er bilen ekskl. moms?*

  Ønsket leasingform*

  Ønsket løbetid*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Fornyelse af din leasingaftale?

  Er din leasingaftale ved at udløbe, skal du vælge, om du vil af med bilen eller fortsætte med at køre i den. Er du glad for bilen, kan du uden problemer tegne en ny leasingaftale på den.

  Det kan være en let og attraktiv måde at køre videre på. Du kører blot videre i samme bil med de samme nummerplader og uden forstyrrende afbrydelser.

  Er du Flexto-kunde, sørger vi naturligvis for at tage kontakt til dig i god tid inden din aftale udløber, så du ikke bliver overrasket og skal tage forhastede beslutninger.

  Mulighed for billigere aftale ved fornyelse.

  At din nuværende leasingaftale udløber, betyder ikke, at du skal skille dig af med bilen. Mange er glade for deres bil og ønsker egentlig bare at køre videre i den.

  Ved at forny din leasingaftale for eksempelvis 12 nye måneder sparer du en række startomkostninger, da bilen jo allerede er hentet hjem, indregistreret, toldsynet mv. Derudover vil bilens værdi som udgangspunkt være faldet i den forgangne leasingperiode. Den værdi, vi beregner den nye aftale ud fra, er altså lavere, og din udbetaling og/eller dine månedlige ydelser vil derfor formodentligt blive tilsvarende lavere end i den foregående leasingperiode.

  Er der tale om en firmabil, vil din beskatning desuden formentligt blive lavere som følge af en lavere markedsværdi på bilen.

  Restværdi ved fornyelse.

  Hvad sker der, hvis restværdien på den gamle leasingaftale er skæv, og du ønsker at forny aftalen?

  Kan bilen ikke indbringe restværdien fastsat i den forgangne leasingaftale – f.eks. fordi du har kørt flere kilometer end det, leasingselskabet har lagt til grund for leasingberegningen – vil leasingselskabet skulle indregne differencen i den nye aftale. Det vil sige, at du skal indhente den manglende afskrivning i periode 2.

  Nogle tror, at differencen forsvinder, hvis bare man fornyer sin leasingaftale. Men der er desværre kun dig til at betale for bilens afskrivning.

  tilbud-paa-fornyelse-2-scaled

  Fornyelse eller forlængelse?

  Fornyelse og forlængelse er to forskellige måder at køre videre i din nuværende leasingbil på. Men de bliver ofte forvekslet.

  Ved en fornyelse tegner du en ny leasingaftale på bilen – for eksempel for 12 nye måneder. Når du indgår en ny aftale, skal du som udgangspunkt betale en ny førstegangsydelse, da denne indgår i afskrivningen på bilen i den ønskede leasingperiode.

  Ved en forlængelse (eller ‘administrativ forlængelse’) er der derimod tale om, at du forlænger en eksisterende aftale. Det er altså ikke en ny leasingaftale men en forlængelse af den eksisterende. Det kan være en god løsning, hvis du ved, at kun har brug for bilen i yderligere en kort periode – for eksempel et par måneder mens du venter på, at din næste bil dukker op.

  Når vi forlænger en eksisterende aftale, fortsætter du på de samme vilkår og med den samme månedlige ydelse som hidtil, og du skal ikke betale en ny førstegangsydelse. Der er dog en række krav, som skal være opfyldt for, at vi kan lave en administrativ forlængelse af din leasingaftale. Kontakt os og forhører dig om mulighederne, hvis du ønsker at forlænge.

  tilbud-paa-fornyelse-scaled

  Det siger kunderne!

  Henrik-Karup-Joergensen
  “Da jeg besluttede mig for at realisere min bildrøm, blev jeg “tippet” om, at Kim Sørensen/Flexto kunne være den rette “fødselshjælper”. Det var et godt valg! Kim, der selv er passioneret bilentusiast, kunne let sætte sig ind i, hvad jeg ville – og han var på hele tiden, også udenfor de tidspunkter, man normalt forventer. Især i disse tider er tillid afgørende. Så stor en investering uden at se bilen fysisk før levering – det kræver ro i maven. Jeg er kommet rigtigt godt i mål, og er super tilfreds med resultatet!”

  Henrik Karup Jørgensen, Group CEO

  Morten-Gade
  “Det lykkes igen for Casper at finde en fantastisk dejlig bil, der opfyldte mine ønsker. Jeg har haft mange spørgsmål undervejs, som alle tålmodigt er blevet besvaret 🙂 Derfor giver jeg de bedste anbefalinger!”

  Morten Gade, økonomichef

  morten-jacobsen-sh_1
  ”Igennem de sidste 5år har vi leaset flere biler ved Flexto. Vi bliver hver gang mødt af kyndig rådgivning, uanset om det være sig teknisk info eller økonomiske forhold på den pågældende bil. Der er aldrig nogen tvivl om, at vi som kunde altid er i centrum og vi er i de 5år endnu ikke blevet negativt overrasket. Vores kontaktperson Casper er blevet en del fast del af værdikæden ifm. Anskaffelse af nye køretøjer til vores virksomhed, og det vil han og Flexto fortsat være fremadrettet. Vi kan kun give Flexto vores bedste anbefaling.”

  Morten Toft Jacobsen, direktør, Sandegaard & Andersen ApS

  Kenneth-Nielsen
  “Kim har hjulpet mig for anden gang med at få drømmebilen i garagen. Super service og altid til at få fat i på telefonen. Flexto tager action på tingene så man kan få en handel på plads når den rigtige bil dukker op. Der er kun positive ord herfra.”

  Kenneth Nielsen, owner

  Claus-Toft
  “Virkelig god service, meget kompetent rådgivning.”

  Claus Toft, Global Director

  Flexleasing uden bøvl og kedelige overraskelser.

  Foden under eget bord

  Vi finansierer selv alle bilerne i vores flåde. Så når du handler med os, handler du med os. Der er ikke et bagvedliggende finansieringsselskab, der også skal tjene på dig. Og der ingen tvister eller tvivl om ansvar.

  Ærlig og individuel rådgivning

  Vi propper ikke noget ned i halsen på dig. Hos os kan du regne med, at aftalen er sammensat med dine interesser for øje. Og er flexleasing slet ikke den rette løsning for dig, skal vi nok sige det.

  Realistisk restværdi

  Slip for at betale for meget. Og slip for en kedelig ekstraregning ved kontraktudløb. Vi kender markedet og gør os umage med at sætte en realistisk restværdi på din bil – ikke for høj, ikke for lav.

  skift-til-os-uforpligtende-leasingtilbud-scaled

  Spørgsmål? Kontakt vores salgsafdeling.

  Flexto Jylland

  32118_0110-Highres
  32118_0106-Highres

  Flexto København

  Michael