dine-bildromme-scaled

Dine bildrømme.

Hvilken bil drømmer du om?

Fortæl os om dine bildrømme via formularen nedenfor. Så finder vi ét eller flere gode bud på din næste bil. 

Vær gerne detaljeret om dine ønsker:

 • mærke og model
 • variant og udstyr
 • årgang og farve
 • leasingform (privat, erhverv eller split)
 • andre ønsker eller bemærkninger

Har du allerede selv fundet drømmebilen via eks. mobile.de eller autoscout24.de? Så indsæt et link til bilen, og vi returnerer et leasingtilbud på den inden for to arbejdsdage.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  dine-bildromme2-scaled

  Det siger kunderne!

  Olafur-Birgisson
  “Flexto har leveret en drømme bil til mig. Hele forløbet og Flextos ageren var topprofessionel og effektivt – godt hjulpet af Casper Lundmoses troværdighed og villighed til at gå en ekstra mil for sine kunder. For mig var det en meget positiv oplevelse at handle med Flexto og jeg kører nu rundt – særdeles glad og tilfreds – i min drømme bil.”

  Olafur B. Birgisson, CEO

  morten-jacobsen-sh_1
  ”Igennem de sidste 5år har vi leaset flere biler ved Flexto. Vi bliver hver gang mødt af kyndig rådgivning, uanset om det være sig teknisk info eller økonomiske forhold på den pågældende bil. Der er aldrig nogen tvivl om, at vi som kunde altid er i centrum og vi er i de 5år endnu ikke blevet negativt overrasket. Vores kontaktperson Casper er blevet en del fast del af værdikæden ifm. Anskaffelse af nye køretøjer til vores virksomhed, og det vil han og Flexto fortsat være fremadrettet. Vi kan kun give Flexto vores bedste anbefaling.”

  Morten Toft Jacobsen, direktør, Sandegaard & Andersen ApS

  Henrik-Karup-Joergensen
  “Da jeg besluttede mig for at realisere min bildrøm, blev jeg “tippet” om, at Kim Sørensen/Flexto kunne være den rette “fødselshjælper”. Det var et godt valg! Kim, der selv er passioneret bilentusiast, kunne let sætte sig ind i, hvad jeg ville – og han var på hele tiden, også udenfor de tidspunkter, man normalt forventer. Især i disse tider er tillid afgørende. Så stor en investering uden at se bilen fysisk før levering – det kræver ro i maven. Jeg er kommet rigtigt godt i mål, og er super tilfreds med resultatet!”

  Henrik Karup Jørgensen, Group CEO

  Morten-Gade
  “Det lykkes igen for Casper at finde en fantastisk dejlig bil, der opfyldte mine ønsker. Jeg har haft mange spørgsmål undervejs, som alle tålmodigt er blevet besvaret 🙂 Derfor giver jeg de bedste anbefalinger!”

  Morten Gade, økonomichef

  Kenneth-Nielsen
  “Kim har hjulpet mig for anden gang med at få drømmebilen i garagen. Super service og altid til at få fat i på telefonen. Flexto tager action på tingene så man kan få en handel på plads når den rigtige bil dukker op. Der er kun positive ord herfra.”

  Kenneth Nielsen, owner

  Jonas-Andersen_1
  “Hos Flexto var 4. og 5. gang også lykkens gang. Jeg har nu leaset i de sidste 8 år hos Flexto både privat og i firma, og aldrig oplevet nogle problemer. Bilerne var altid som de skulle være ved afhentning og var der problemer, blev de løst med det samme. Casper, som har været min kontaktperson, er en kæmpe bilnørd, som altid er på, og altid er klar med råd og vejledning og godt humør. Det bliver ikke min sidste samtale med Casper.”

  Jonas Andersen, indehaver

  Claus-Toft
  “Virkelig god service, meget kompetent rådgivning.”

  Claus Toft, Global Director

  Spørgsmål? Kontakt vores salgsafdeling.

  Flexto Jylland

  32118_0110-Highres
  32118_0106-Highres

  Flexto København

  Michael