Group-477

Praktiske oplysninger.

Praktiske oplysninger til Flextos leasingtagere.

Er du kunde hos os, har du sandsynligvis også valgt at have din forsikring, vejhjælpsordning mv. gennem vore samarbejdspartnere. Vi har samlet en række nyttige oplysninger nedenfor. Så ved du, hvor du skal kigge, hvis uheldet er ude.

Vejhjælp.

AdobeStock_299595941

Har du brug for vejhjælp, skal du kontakte Købstædernes Forsikrings vejhjælp og oplyse navn og bilens registreringsnummer.

Du kan rekvirere vejhjælp med telefonnummer +45 3345 7525.

Ved skade.

ved-skade

Ved skader, som skal anmeldes til forsikringen, skal du kontakte Købstædernes Forsikring (KF).

Tlf: +45 33 14 37 48 (08.30 – 16.00)
Tlf: +45 70 21 51 33 (akut skade udenfor åbningstid)

Kørsel i udlandet – vejhjælp og ansvarsforsikring.

AdobeStock_440775339

Vejhjælp i udlandet

Skal du til udlandet, anbefaler vi, at du printer Det Røde Kort, som giver adgang til vejhjælp i udlandet. Kortet udfyldes inden det printes.

Du kan med fordel også downloade app’en “Rødt Kort”, som kan hentes til iOS og Android. Hvis du rekvirerer vejhjælp ved hjælp af denne app, sendes bilens position automatisk til vejhjælpen.

Ansvarsforsikring i udlandet

Hvis du skal til udlandet, og rejsen går til et EU-land, er din nummerplade i sig selv nok til at bevise, at bilen er ansvarsforsikret.

Men går turen til et ikke-EU-land, skal du medbringe Det Grønne Kort, som skal kunne fremvises på papir eller elektronisk.

Det Grønne Kort skal medbringes til følgende lande uden for EU:

AlbanienMarokko
AserbajdsjanMoldova
HvideruslandRusland
IranTunesien
IsraelTyrkiet
NordmakedonienUkraine

OBS:

Det Grønne Kort vil ikke blive accepteret i Kosovo. Her skal du i stedet købe en ansvarsforsikring ved grænsen. Har du ikke gjort dét, risikerer du at blive tilbageholdt af myndighederne i forbindelse med et eventuelt færdselsuheld. 

Teknisk forsikring.

Flexto benytter ETU til teknisk forsikring. Da vi tidligere har samarbejdet med andre forsikringsselskaber, bedes du tjekke din kontrakt, så du får anmeldt en eventuel fejl eller nedbrud til det rigtige selskab.

Skader til ETU kan anmeldes via denne formular.

Reparationer, som påbegyndes uden godkendelse fra forsikringsselskabet, sker for køretøjsbrugerens regning.

Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Betalingsmuligheder og gebyrer.

Automatisk betaling

Vi opfordrer altid vores kunder til at tilmelde sig automatisk betaling via enten Leverandørservice (erhvervskunder) eller automatisk kortbetaling (privatkunder). Det er lettest for begge parter, og så koster betalingen dig ingenting.

Er du ikke tilmeldt automatisk betaling, vil du blive opkrævet 50 kr. pr. faktura.

Ejerafgift

Du er som leasingtager forpligtet til selv at forestå rettidig betaling af ejerafgiften på din leasingbil. Sørger du ikke for rettidig betaling, vil vi sørge for betalingen samt opkræve beløbet for ejerafgiften + 500 kr. i gebyr.

Panthaverdeklaration

Hvis du som Flexto-kunde ønsker at benytte dit eget forsikringsselskab frem for Købstædernes Forsikring, som vi samarbejder med, vil vi skulle oprette en panthaverdeklaration. Prisen herfor er 1.500 kr. (ikke momspligtigt).

Spørgsmål?

32118_0106-Highres

Vil du vide mere? Så tjek
vores fyldestgørende FAQ.

Spørgsmål? Kontakt vores salgsafdeling.

Flexto Jylland

32118_0110-Highres
32118_0106-Highres

Flexto København

Michael