Tilbud på import og flexleasing

Tilbud på import – få et hurtigt tilbud.

Uforpligtende tilbud på import.

Skal vi hjælpe dig med at finde din drømmebil på de europæiske bilmarkeder? Eller har du allerede selv fundet din næste bil til import og flexleasing?

Klik på den relevante knap herunder, udfyld formularen og modtag et tilbud på import og flexleasing hos os.

Det er let, hurtigt og helt uforpligtende.

Tilbud-paa-import-2-1

Har du selv fundet drømmebilen til import?

Har du allerede selv fundet den bil, du ønsker at importere og flexlease på f.eks. mobile.de eller autoscout24.de? Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et tilbud på import og flexleasing i løbet af 2 arbejdsdage.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Lad os stå for alt bøvlet.

  • Dialog med sælger
  • Dokumentation af bilens stand
  • Indkøb af bilen
  • Hjemtransport
  • Gennemgang i Danmark
  • Toldsyn
  • Indregistrering og nummerplader
  • Professionel klargøring
  • Udlevering efter aftale med dig.

  Vi står inde for standen på de biler,
  vi tager hjem!

  Skulle din bil mod forventning komme hjem med skader eller fejl ud over det, vi allerede har afdækket, om som er forventeligt  jf. bilens alder og km-stand, eller står den på nedslidte dæk eller bremser eller med mindre end 5.000 km. til næste service, sørger vi for udbedringen uden beregning.

  Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil?

  Vil du have vores hjælp til at finde den rigtige bil til dig? Indsæt dine ønsker og krav i formularen herunder, og vi går i gang med at afsøge de europæiske bilmarkeder for netop din drømmebil.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   tilbud-paa-import-2-scaled-e1713785263652

   Vores anbefalinger til valg af bil til import.

   1. Bilen skal (helst) stå i Tyskland.
   Det tyske bilmarked er leasingselskabernes foretrukne, og det er der en grund til. Tyskerne passer godt på deres biler. De er fair og ordentlige at handle med. Ekstraudstyr er billigt i Tyskland, så du får meget for pengene. Og udvalget er enormt. Men står den helt rigtige bil i et andet land, hjælper vi naturligvis også med dét.

   2. Bilen skal (helst) kunne købes ex. moms.
   Tjek at der står “19,00% MwSt.” under prisen i annoncen. Det betyder, at vi kan købe bilen uden tysk moms. Det giver dig et lavere beløb at afskrive på og forrente og dermed en mere attraktiv aftale.

   3. Gå ikke ukritisk efter den billigste bil.

   Forhandlerne ved godt, hvad deres biler er værd. Og står en bil billigt, er der som regel en grund. Det kan være skader og skrammer, manglende service, nedslidte dæk eller lignende.

   4. Vælg en eftertragtet bil, som du kan komme af med igen.

   Din største biludgift er værditabet. Du kan begrænse værditabet ved at tænke gensalg ind fra begyndelsen. Gå efter gængse, eftertragtede og veludstyrede modeller.

   5. Handl med en forhandler.

   Vi anbefaler altid at du vælger en bil, der står til salg hos en veletableret forhandler og ikke en privat person eller mindre bilforhandler. De større forhandlere og store mærkesteder er underlagt en række krav til kvalitet og vedligeholdelse, hvilket de små er.

   6. Vælg en bil, der er +36 md.

   Har bilen rundet 36 md. kommer du ned på laveste afgiftssats og evt. lavere beskatning. Som udgangspunkt får du derfor den bedste aftale med en bil, der er mindst 36 md.

   7. Bilen skal helst ikke have kørt mere end 100.000 km.

   Vi anbefaler, at bilen ikke har kørt mere end 100.000 km. Det giver den bedste oplevelse, hvad angår stand og omkostninger. Det er muligt, at en bil der har kørt +100.000 km. er billigere i indkøb, men den kan efterfølgende vise sig dyrere i vedligehold og reparationer.

   Vi er med dig hele vejen.

   Når du importerer og flexleaser hos os, sparrer og rådgiver vi dig naturligvis om ovenstående punkter. Og vi sørger for at alt spiller og er i orden. Vi har handlet 100-vis af biler i Tyskland og andre lande. Vi kender markedet. Vi kan skelne de gode forhandlere fra de dårlige. Og vi ved, hvad bilerne skal koste.

   Tilbud-paa-import-2-2-scaled

   Det siger kunderne!

   Henrik-Karup-Joergensen
   “Da jeg besluttede mig for at realisere min bildrøm, blev jeg “tippet” om, at Kim Sørensen/Flexto kunne være den rette “fødselshjælper”. Det var et godt valg! Kim, der selv er passioneret bilentusiast, kunne let sætte sig ind i, hvad jeg ville – og han var på hele tiden, også udenfor de tidspunkter, man normalt forventer. Især i disse tider er tillid afgørende. Så stor en investering uden at se bilen fysisk før levering – det kræver ro i maven. Jeg er kommet rigtigt godt i mål, og er super tilfreds med resultatet!”

   Henrik Karup Jørgensen, Group CEO

   Morten-Gade
   “Det lykkes igen for Casper at finde en fantastisk dejlig bil, der opfyldte mine ønsker. Jeg har haft mange spørgsmål undervejs, som alle tålmodigt er blevet besvaret 🙂 Derfor giver jeg de bedste anbefalinger!”

   Morten Gade, økonomichef

   morten-jacobsen-sh_1
   ”Igennem de sidste 5år har vi leaset flere biler ved Flexto. Vi bliver hver gang mødt af kyndig rådgivning, uanset om det være sig teknisk info eller økonomiske forhold på den pågældende bil. Der er aldrig nogen tvivl om, at vi som kunde altid er i centrum og vi er i de 5år endnu ikke blevet negativt overrasket. Vores kontaktperson Casper er blevet en del fast del af værdikæden ifm. Anskaffelse af nye køretøjer til vores virksomhed, og det vil han og Flexto fortsat være fremadrettet. Vi kan kun give Flexto vores bedste anbefaling.”

   Morten Toft Jacobsen, direktør, Sandegaard & Andersen ApS

   Kenneth-Nielsen
   “Kim har hjulpet mig for anden gang med at få drømmebilen i garagen. Super service og altid til at få fat i på telefonen. Flexto tager action på tingene så man kan få en handel på plads når den rigtige bil dukker op. Der er kun positive ord herfra.”

   Kenneth Nielsen, owner

   Claus-Toft
   “Virkelig god service, meget kompetent rådgivning.”

   Claus Toft, Global Director

   Få et uforpligtende tilbud på import og flexleasing.

   Har du selv fundet en bil til flexleasing? Eller skal vi hjælpe dig med at finde drømmebilen?

   Lad os give et uforpligtende tilbud på import og flexleasing.

   Tilbud-paa-import-3-1-scaled