Audi e-tron leasing

Leasing af Audi e-tron.

e-tron er Audis bud på fremtidens køretøj, der kan erhverves i dag.

Med et lækkert, sportsligt udseende og to unikke elmotorer, er Audi e-tron et pragteksemplar af en el-bil.

Ved leasing af Audi e-tron får du den kompromisløse kvalitet, Audi er kendt for, kombineret med fremtidens teknologi – alt sammen samlet i en lækker indpakning.

Så gør dig selv en tjeneste og lease din nye Audi e-tron som privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing hos os i dag.

Audi e-tron

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Audi e-tron highlights og detaljer.

Audi e-tron er en mellemstørrelse luksus-SUV, der byder på masser af plads, lækkert design og gode køreegenskaber.

Afhængigt af konfigurationen kommer modellen med 2 eller 3 elmotorer, alle versioner er med firhjulstræk.

Den mest gængse udgave er Audi e-tron 55 quattro, som har en samlet batterikapacitet på 95 kWh, hvilket giver en motoreffekt på op til 300 kW svarende til 402 hk. Modellen går fra 0-100 km/t på imponerende 5,7 sek., når man tænker på bilens store fysiske dimensioner og den høje vægt på godt 2,5 ton.

En af de helt unikke features ved Audi e-tron er de meget omtalte virtuelle sidespejle (ikke standard), der består af kameraer, der filmer bagudrettet og tilhørende skærme indvendigt.

Bemærk at Audi e-tron findes i 3 karosserivarianter:

ModelKarosseri
Audi e-tronSUV
Audi e-tron SportbackSUV Coupé
Audi e-tron GTSportssedan
*forbehold for tastefejl
Audi-E-tron-elbil-leasing-2

Audi e-tron flexleasing.

Ved flexleasing af Audi e-tron skal du kun betale forholdsmæssig registreringsafgift. Det betyder, at afgiften betales á små, månedlige rater og kun for den periode, bilen leases i. På biler i premiumsegmentet kan dette give gode kontante besparelser sammenlignet med køb af samme bil på almindelig vis, hvor den fulde afgift skal betales med det samme.

Når din leasingaftale udløber, og du ikke ønsker at køre i bilen længere, står den igen uden dansk afgift. Det betyder, at du kan sælge den til hele Europa og ikke kun til Danmark, hvor markedet for premiumbiler er begrænset. Flexleasing giver altså bedre afsætningsmuligheder og dermed sandsynligvis en højere salgspris.

Audi e-tron erhvervsleasing.

Med erhvervsleasing af din Audi e-tron afholder din virksomhed eller arbejdsplads alle omkostninger på leasingaftalen og bilen. Som privatperson og bruger af bilen bliver du derimod beskattet af fri bil.

Erhvervsleasing af bilen kan være fordelagtigt for både virksomhed og privatperson.

For virksomheden giver det øget budgetsikkerhed, at man kender afskrivningen på bilen på forhånd, og at den er regnet ind i leasingaftalen. Derudover er udbetalingen på en leasingaftale typisk lavere end ved køb af den samme bil på fuld afgift, ligesom man ikke belaster sin kreditramme i samme omfang.

Samlet set giver det altså større økonomisk sikkerhed og lavere kapitalbinding i bilparken, hvilket forbedrer mulighederne for andre aktiviteter og investeringer i virksomheden.

For privatpersonen (brugeren af bilen) giver det en økonomisk sikkerhed, at man kun skal forholde sig til en beskatning, og at alle løbende omkostninger – faste som variable – afholdes af virksomheden. Din beskatning kan i øvrigt blive nedsat løbende, efterhånden som bilen taber værdi; dog kun i forbindelse med indgåelse af en ny kontrakt.

Audi e-tron privatleasing.

Privatleasing af Audi e-tron kan være et godt alternativ til at købe bilen på traditionel vis.

Udover en mulig kontant besparelse grundet den forholdsmæssige afgiftsbetaling giver privatleasing af din Audi e-tron en større økonomisk sikkerhed, da afskrivningen er kendt på forhånd og indregnet i leasingaftalen.

I nogle tilfælde kan privatleasing være at foretrække, selvom du evt. har mulighed for firmabil. Det kan eksempelvis gøre sig gældende, hvis du ønsker en relativt ny og dyr bil, og du samtidigt kører relativt få kilometer. Her vil din beskatning sandsynligvis blive uforholdsmæssigt dyr, og så er privatleasing måske en bedre løsning.

Har du spørgsmål til leasing af Audi e-tron eller til valg af leasingform, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1