Flexleasing af Audi til private eller erhverv

Flexleasing af Audi A6.

Audi A6 er en bil for sig! Udstyret med den nyeste teknologi, et lækkert design og kompromisløse køreegenskaber, er A6 for dig, der gerne vil lease en bil, som er og kan lidt mere end det sædvanlige.

Når du vælger leasing af Audi A6, får du en bil med en kraftfuld motor og et gennemført design. Sagt med andre ord, er A6 ikke en bil, der er skabt til at holde stille; den skal prøves, mærkes og bruges.

Så sæt dig godt til rette i denne drøm af en bil, og oplev selv de kvaliteter og egenskaber, der følger med, når du leaser en lettere brugt Audi A6 hos os.

Audi A6

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Leasing af Audi A6 Avant og Quattro til private og erhverv.

Audi A6 fås i forskellige varianter og med forskellige motortyper, så du har mulighed for at vælge den version, der bedst matcher dine kørselsbehov og ønsker.

For eksempel egner Audi A6 Avant sig særligt godt som firmabil, da det optimerede pladskoncept, det fleksible splitbagsæde og den store bagagerumskapacitet gør det muligt for dig eller dine medarbejdere at medbringe vareprøver og lignende ud til kunder og konferencer.

Disse kvaliteter henvender sig dog også til familien, der ønsker at privatlease en lækker og dynamisk bil med masser af plads.

Er du på udkig efter en bil, der virkelig rykker, kan du også vælge at lease Audi A6 Quattro, der er den firehjulstrukne udgave af A6 Avant eller sedan. Når trækkraften fra motoren overføres til alle fire hjul, får bilen et langt bedre vejgreb og ikke mindst en acceleration, der beviser, at Audi laver biler, der vil fremad.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1