BMW iiX3 elbil leasing

BMW iX3 leasing.

BMW iX3 leasing med Flexto er din mulighed for at komme bag rattet i en luksuriøs og flot, eldreven SUV i mellemstørrelsen.

BMW iX3 byder på alle dyderne fra BMW og den velkendte X3-model: uovertrufne køreegenskaber, indbydende kabineindretning, flot design og en gennemført kvalitetsoplevelse.

Som elbil skuffer modellen på ingen måde: rækkevidde op til 460 km., 0-100 km/t på respektable 6,8 sek., og er du i nærheden af en af de såkaldte high-power-ladestationer kan du lade op til 90 km. yderligere kørsel på bare 10 minutter.

Den adaptive undervogn giver mulighed for høj komfort og passende køredynamik på trods af det tunge batteri i bunden af bilen.

BMW
iX3

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

BMW iX3 detaljer og highlights.

BMW iX3 er den batteridrevne udgave af en af de mest solgte luksus-SUV’er, nemlig BMW’s X3. I modsætning til den større BMW iX er iX3 ikke bygget som elbil fra bunden men er netop en elektrisk udgave af den velkendte X3.

Nu tænker du måske, at dét må betyde en lang række kompromiser, men her tager du faktisk fejl. iX3 er en fuldendt bil, der leverer fra øverste hylde på både komfort, køreegenskaber og eldrifts-performance. Med op til 460 km. på en opladning, 0-100 km/t på 6,8 sek. og et strømforbrug på ned til 18,5 kWh/100 km. står den på ingen måde i skyggen af konkurrerende “rene” elbiler.

Dit eneste egentlige kompromis er, at BMW har måttet reducere frihøjden en smule for at kunne gøre plads til batteriet i bunden af bilen. Men er du som de fleste, kommer din SUV alligevel aldrig til at se andet end asfalt, og så er den lavere frihøjde uden betydning – måske er det endda en fordel for køreegenskaberne, som du i øvrigt selv kan tilpasse via de forskellige køreprogrammer Comfort, Sport og Eco Pro.

Du får med iX3 en luksuriøs SUV, baseret på en gennemtestet platform og med BMW’s umiskendelige kvalitet og sans for grundighed. Dette kommer blandt andet til udtryk i bilens indvendige indretning, hvor BMW iX3 stadig har dedikerede, fysiske knapper til de vigtigste af bilens funktioner. I mange andre elbiler har producenten ikke kunnet dy sig for at elektrificere alt for meget, så du skal ind i en menu på skærmen bare for at justere luftdyserne til dit klimaanlæg.

BMW iX3 er et perfekt match mellem fremtidens smarte muligheder på den ene side og brugervenlighed og funktionalitet på den anden.

BMW iX3 fås pt. kun i én variant:

VariantMotor og batteriRækkevidde0-100 km/t
iX31 motor, baghjulstræk, 210 kW (286 hk)460 km.6,8 sek.
*forbehold for tastefejl
BMW-iX3-leasing-elbil-2

BMW iX3 flexleasing.

Ved flexleasing af BMW iX3 skal bilens registreringsafgift kun betales i små, månedlige rater og kun for den periode, bilens skal anvendes i. Ved køb på almindeligvis skal den fulde registreringsafgift derimod betales med det samme.

På biler i premium-segmentet vil flexleasing typisk kunne give en god kontant besparelse på selve registreringsafgiften. Derudover vil flexleasing typisk indebære et lavere værditab. Når leasingaftalen ophører, står bilen nemlig igen uden dansk registreringsafgift, og det betyder, at den kan afsættes til hele Europa. Du har altså betydeligt bedre afsætningsmuligheder og får dermed sandsynligvis en bedre pris for bilen.

Flexleasing kan anvendes af både private (privatleasing) og erhverv (erhvervsleasing), ligesom det kan anvendes i form af sæsonleasing og splitleasing.

BMW iX3 erhvervsleasing.

Erhvervsleasing af BMW iX3 (eller ‘flexleasing erhverv’) er for dig, der har egen virksomhed eller er ansat med mulighed for firmabil. Ved erhvervsleasing afholder virksomheden alle omkostninger på bil og leasingaftale, mens du som privatperson og bruger af bilen blot skal forholde dig til en beskatning af fri bil.

Udover en mulig kontant besparelse som følge af den periodevise betaling af registreringsafgiften rummer erhvervsleasing en række fordele for både virksomhed og privatperson:

For virksomheden kan det være en stor fordel ikke at skulle binde så meget kapital i bilen som ved køb af samme bil på fuld afgift. Ved leasing skal der typisk betales en lavere udbetaling end ved køb, ligesom virksomhedens kreditramme ikke belastes i samme omfang. Slutteligt er afskrivningen kendt på forhånd og indregnet i leasingaftalen med større budgetsikkerhed til følge.

Alt i alt giver flexleasing mere ledig kapital at arbejde med til andre aktiviteter eller investeringer i virksomheden.

For dig som privatperson vil erhvervsleasing typisk også være en god løsning, fordi du kun skal forholde dig til en beskatning af bilen og dermed kender dine eksakte biludgifter hver måned. Du skal altså ikke bekymre dig for værkstedsregninger eller andre uforudsete omkostninger – disse afholder virksomheden. Din beskatning kan i øvrigt løbende nedskrives, efterhånden som bilen taber værdi; dog kun i forbindelse med indgåelse af ny kontrakt/forlængelse.

BMW iX3 privatleasing.

Ved privatleasing af BMW iX3 (‘flexleasing privat’) kan der være en god besparelse af hente på registreringsafgiften sammenlignet med køb af den samme bil på fuld afgift – særligt på biler i premiumsegmentet.

Derudover skal du betale en lavere udbetaling end ved køb, ligesom afskrivningen er kendt på forhånd og indregnet i leasingaftalen med højere budgetsikkerhed for dig til følge.

I nogle tilfælde kan privatleasing i øvrigt være at foretrække, selvom du har mulighed for fri bil gennem din arbejdsplads. Det kan eksempelvis gøre sig gældende, hvis du ønsker en relativt ny og dyr bil med høj beskatning til følge men kun kører relativt få kilometer i den.

Har du spørgsmål til leasing af BMW iX3 eller til valg af leasingform, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1