Porsche-Taycan-leasing-scaled

Porsche Taycan leasing.

Elbil og sportsvogn i ét? Velkommen til Porsche Taycan. En eksklusiv, eldreven sportsvogn med plads til fire voksne, som til fulde gør sig fortjent til at bære Porsche-emblemet. 

Kontakt os i dag for uforpligtende rådgivning og tilbud på leasing af Porsche Taycan.

Porsche Taycan

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Porsche Taycan highlights og detaljer.

Porsche Taycan blev introduceret i 2019 og er Porsches første serieproducerede, 100% elektriske model. Modellen byder på 4 reelle sæder men samtidigt uovertrufne sportsvognspræstationer, som du kender det fra Porsche.

Modellen byder bl.a. på lækre detaljer som bagakselstyring, luftundervogn, et 17″ Curved Display samt yderligere et 8,4″ betjeningspanel, automatisk udkørende dørhåndtag, panoramaglastag (2 slags tilgængelige), og som noget helt unikt en 2-trins automatgearkasse på bagakslen for forbedret dynamik. Derudover tilbydes nogle af Porsches unikke sportssystemer som eksempelvis krængningsstabilisering (PDCC Sport), momentstyring (PTV Plus), Sport Chrono-pakke og meget mere.

Varianter af Porsche Taycan:

VariantMotor og batteri
(op til og med performance plus tilvalgt)
Rækkevidde0-100 kn/t.
Taycanbaghjulstræk, 350 kW kW (476 hk)505 km.5,4 sek.
Taycan 4Sfirhjulstræk, 420 kW (571 hk)512 km.4,0 sek.
Taycan GTSfirhjulstræk, 440 kW (598 hk)454 km.3,7 sek.
Taycan Turbofirhjulstræk, 500 kW (680 hk)507 km.3,2 sek.
Taycan Turbo Sfirhjulstræk, 560 kW (761 hk)468 km.2,8 sek.
*forbehold for tastefejl

Om du går efter en Porsche Taycan, 4S, GTS, Turbo eller Turbo S er mest et spørgsmål om smag og pengepung. Men uanset variant anbefaler vi, at du går efter den store batteripakke, som Porsche kalder Performance Plus, og som er standard i Taycan GTS, Turbo og Turbo S. Med elbiler kan man aldrig få for meget rækkevidde, ligesom den opgraderede batteripakke kan modtage højere spændinger og dermed lade hurtigere!

Bemærk i øvrigt at Porsche Taycan fås med 3 forskellige karosserityper:

 1. Den almindelige Porsche Taycan er en firedørs sportssedan
 2. Porsche Taycan Sport Turismo er en ‘shooting brake’ med større bagagerum og højere fleksibilitet
 3. Porsche Taycan Cross Turismo er en CUV (Cross Utility Vehicle), der minder om Sport Turismo, men hvor du blandt får øget frihøjde, kraftigere skærmkasser og et mere offroad-præget look.  
Porsche-Taycan-leasing-2

Porsche Taycan flexleasing.

Ved flexleasing af Porsche Taycan skal bilens registreringsafgift kun betales á små, månedlige rater og kun for den periode, bilen leases i. På biler i premiumsegmentet kan dette typisk give gode besparelser sammenlignet med køb af den samme bil på almindelig vis, hvor bilens fulde registreringsafgift skal betales med det samme.

Derudover vil flexleasing typisk være forbundet med et mindre værditab end køb. Dette skyldes, at bilen igen står uden dansk afgift, når leasingaftalen ophører, hvorved den kan sælges til hele Europa og ikke bare til Danmark, hvor markedet for premiumbiler er begrænset. Det giver altså bedre afsætningsmuligheder og dermed sandsynligvis en bedre pris.

Flexleasing kan anvendes af både private (privatleasing) og erhverv (erhvervsleasing), ligesom det kan anvendes i form af sæsonleasing og splitleasing.

Porsche Taycan erhvervsleasing.

Erhvervsleasing af Porsche Taycan er for dig, der har egen virksomhed eller er ansat med mulighed for firmabil. ved erhvervsleasing betaler virksomheden alle omkostninger på bil og leasingaftale, mens du som privatperson udelukkende skal beskattes af fri bil.

På især biler i den dyre ende kan erhvervsleasing (eller ‘flexleasing erhverv’) være en god løsning for både virksomhed og ansat.

For virksomheden har leasing blandt andet de fordele, at man betaler en mindre udbetaling end ved køb, ligesom man ikke belaster sin kreditramme i samme omfang. Det frigiver kapital til andre aktiviteter eller investeringer i virksomheden.

Også for medarbejderen vil leasing typisk være en stor fordel. Som privatperson kan du nemlig glæde dig over, at du kun skal forholde dig til en beskatning og dermed kender dine eksakte biludgifter hver måned. Du skal som privatperson altså ikke bekymre dig om værkstedsregninger og andre uforudsete omkostninger – disse afholder virksomheden. Din beskatning kan i øvrigt blive nedskrevet løbende, efterhånden som bilen taber værdi; dog kun i forbindelse med indgåelse af en ny kontrakt.

Porsche Taycan privatleasing.

Privatleasing af Porsche Taycan (eller ‘flexleasing privat’) kan være et godt alternativ til at købe bilen på almindelig vis, hvor du skal betale den fulde registreringsafgift med det samme. Det kan give gode besparelser på selve registreringsafgiften.

Derudover skal du typisk betale en mindre udbetaling end ved køb, ligesom afskrivningen er kendt på forhånd og indregnet i leasingaftalen med højere budgetsikkerhed for dig til følge.

Selv hvis du har mulighed for firmabil, kan privatleasing i nogle tilfælde godt være at foretrække. Det kan eksempelvis gøre sig gældende, hvis du ønsker en forholdsvis ny og dyr bil, som vil være meget dyr i beskatning, og du samtidigt kører relativt få kilometer.

Har du spørgsmål til leasing af Porsche Taycan eller til valg af leasingform, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1