BMW iX leasing

BMW iX leasing.

Bliv godt, stilfuldt og lydløst kørende med BMW iX leasing.

BMW iX er BMW’s første elbil siden den lille i3, der har præget bybilledet i de større byer i en del år. Og hvor i3’eren primært havde til formål at få dig let, hurtigt og lydløst rundt i indre København, er iX en stor luksus-SUV, der næppe passer ind i de københavnske parkeringsbåse. Til gengæld byder den på en overflod af luksus, lækre detaljer og smarte løsninger.

Vi tilbyder flexleasing af BMW iX til form af både erhvervsleasing, privatleasing, splitleasing og sæsonleasing.

BMW
iX

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

BMW iX detaljer og highlights.

BMW iX er en stor, 100 % elektrisk SUV. Størrelse og formfaktor minder om den BMW X5, du kender. Men på mange måder får den X5’eren til at fremstå næsten oldnordisk.

Værd at bemærke er blandt andet det heksagonale (sekskantede) rat, de store skærme med gode betjeningsmuligheder og aluminiums-chassiset og de mange carbon-løsninger, der hjælper til at holde vægten nede og rækkevidden oppe. Derudover ikke mindst den store, markante frontgrill, der følger BMW’s nye designlinje og får bilen til at fremstå dominerende og næsten vulgær. Frontgrillen, der skjuler mange af bilens sensorer og radarsystemer, skulle i øvrigt være “selvhelende”, så den selv reparerer og udjævner mærker efter stenslag og lignende.

Foruden de mange letvægtsløsninger har bilen en vindmodstandskoefficient på 0,25 Cd (det er lavt) for at kunne hive mest muligt rækkevidde ud af batterierne. Der er med andre ord tale om en bil, der fra bunden er bygget og optimeret til eldrift – ikke bare en X5 med elmotor.

Bemærk i øvrigt de flotte paneler i ægte træ og betjeningshjulene i krystalglas.

BMW IX fås i 3 motorvarianter:

VariantMotor og batteriRækkevidde0-100 km/t
iX xDrive402 motorer, firhjulstræk, 240 kW (326 hk)413 km.6,1 sek.
iX xDrive502 motorer, firhjulstræk, 385 kW (523 hk)608 km.4,6 sek.
iX M602 motorer, firhjulstræk, 455 kW (619 hk)550 km.3,8 sek.
*forbehold for tastefejl
BMW-ix-elbil-leasing-2-scaled

BMW iX flexleasing.

Med flexleasing af BMW iX skal der kun betales registreringsafgift á små, månedlige rater og kun for den periode bilen leases i, hvorimod der ved køb på almindelig vis skal betales fuld registreringsafgift med det samme.

På biler i premiumsegmentet kan dette give gode besparelser sammenlignet med køb på fuld afgift. Derudover vil flexleasing typisk indebære et lavere værditab. Når din leasingaftale udløber, står bilen nemlig igen uden dansk registreringsafgift, og det betyder, at bilen kan sælges i hele Europa og ikke bare i Danmark, hvor markedet for premiumbiler er begrænset. Du får altså bedre afsætningsmuligheder og deraf sandsynligvis en bedre salgspris.

Flexleasing kan anvendes af både private (privatleasing) og erhverv (erhvervsleasing), ligesom det kan anvendes i form af splitleasing og sæsonleasing.

BMW iX erhvervsleasing.

Har du egen virksomhed, eller er du ansat med mulighed for firmabil, så er erhvervsleasing (‘flexleasing erhverv’) din mulighed for at blive særdeles godt kørende. Med erhvervsleasing af BMW iX afholder virksomheden alle omkostninger på bilen og leasingaftalen, mens du som privatperson blot skal beskattes af fri bil.

For virksomheden har erhvervsleasing desuden de fordele, at der typisk skal betales en lavere udbetaling end ved køb, at afskrivningen er kendt på forhånd og indregnet i leasingaftalen, og at virksomhedens kreditramme ikke belastes i samme omfang, da man ikke skal finansiere hele bilens pris på én gang. Disse forhold giver tilsammen en større budgetsikkerhed, ligesom det frigiver kapital til andre aktiviteter eller investeringer i virksomheden.

Også for dig som privatperson (bruger) er leasing typisk en fordel, da du kun skal forholde dig til en beskatning og dermed kender dine eksakte biludgifter hver eneste måned. Beskatningen kan i øvrigt løbende nedskrives, efterhånden som bilens værdi falder; dog kun i forbindelse med indgåelse af en ny kontrakt/forlængelse.

BMW iX privatleasing.

Med privatleasing af BMW iX (‘flexleasing privat’) kan du glæde dig over en mulig kontant besparelse takket være den periodevise afgiftsbetaling. Derudover skal du typisk betale en lavere udbetaling end ved køb, ligesom privatleasing giver dig en højere budgetsikkerhed, da afskrivningen er kendt på forhånd og indregnet i leasingaftalen.

I nogle tilfælde kan det være en fordel for dig at lease bilen privat, selvom du har mulighed for firmabil. Ønsker du eksempelvis en relativt ny og dyr bil, og kører du relativt få kilometer, vil din beskatning ved erhvervsleasing blive dyr, og du kan derfor med fordel overveje privatleasing i stedet.

Har du spørgsmål til leasing af BMW iX eller til valg af leasingform, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1