Tesla-Model-X-leasing-scaled

Tesla Model X leasing.

Tesla Model X leasing gennem Flexto er din mulighed for at komme bag rattet i en (meget) stor, eldreven luksusbil. 

Tesla Model X

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Tesla Model X highlights og detaljer.

Alt er større i USA. Og Tesla Model X er en på mange måder imponerende og vulgær bil. Med mere end 5 meter i længden, en vægt på godt over 2,5 ton og den høje konstruktion, er det intet mindre end imponerende, at bilen (i nyeste og største konfiguration “Plaid”) kan sprinte fra 0 til 100 km/t på bare 2,6 sekunder. Det gør den ikke alene til en lynhurtig SUV. Det gør den til én af de allerhurtigste biler på markedet – overhovedet.

Udover størrelsen og de imponerende præstationer er bagdørenes “falcon wing”-facon noget af det mest bemærkelsesværdige ved bilen. Bagdørene åbner lodret, hvilket giver gode ind- og udstigningsmuligheder, og så er det bare en super cool feature. Du skal ikke bekymre dig om skrammer ved tætte parkeringer, for dørenes foldeevne i kombination med en række sensorer sikrer, at du ikke rammer nabobilen.

Indvendigt byder Tesla Model X på god kabineplads og – i vanlig Tesla-stil – masser af smarte features og avanceret teknologi.

De meste interessante Model X-varianter er :

VariantMotorRækkevidde0-100 km/t.
Tesla Model X PerformanceFirhjulstræk, 100 kWh
(611 hk)
485 km.2,9 sek.
Tesla Model X Long RangeFirhjulstræk, 100 kWh
(422 hk)
580 km.4,6 sek.
Tesla Model X (ny version)Firhjulstræk, 100 kWh
(670 hk)
560 km.3,9 sek.
Tesla Model X Plaid (ny version)Firhjulstræk, 100 kWh
(1.020 hk!)
536 km.2,6 sek.
*forbehold for tastefejl
Tesla-Model-X-leasing

Tesla Model X flexleasing.

Med flexleasing af Tesla Model X skal der betales forholdsmæssig registreringsafgift. Det betyder, at bilens afgift betales á små, månedlige rater og kun for den periode, bilen leases i. Ved biler i premiumsegmentet kan dette give gode kontante besparelser sammenlignet med køb af samme bil på fuld afgift.

Derudover giver flexleasing dig typisk en bedre salgspris, når du ikke længere ønsker at lease bilen og skal sælge den. Det skyldes, at bilen efter endt leasing igen står uden dansk registreringsafgift og derfor kan sælges til hele Europa og ikke bare til Danmark, hvor der er et begrænset marked for premiumbiler.

Flexleasing kan anvendes af både private og erhverv, ligesom det kan anvendes i form af splitleasing og sæsonleasing.

Tesla Model X erhvervsleasing.

Erhvervsleasing af Tesla Model X er for dig, der har egen virksomhed eller er ansat med mulighed for firmabil. Ved erhvervsleasing betaler virksomheden alle omkostninger på bil og leasingaftalen, mens brugeren af bilen som privatperson blot skal forholde sig til en beskatning af fri bil.

Ordningen kan være fordelagtig for både virksomheden og bruger af bilen som privatperson:

Foruden en mulig kontant besparelse takket være den forholdsmæssige afgiftsbetaling kan virksomheden blandt andet glæde sig over en større fleksibilitet, mindre kapitalbinding i bilparken, højere budgetsikkerhed, samt at virksomhedens låneramme belastes mindre. Det frigiver altså kapital til andre aktiviteter og investeringer i virksomheden.

For dig som privat bruger af bilen, har erhvervsleasing den store fordel, at du kun skal forholde dig til en beskatning af bilen, og at du således kender dine eksakte biludgifter hver måned. Du skal altså ikke bekymre dig om værkstedsregninger eller andre uforudsete udgifter – dem afholder virksomheden. Din beskatning kan i øvrigt blive nedsat løbende, efterhånden som bilen taber værdi; dog kun i forbindelse med indgåelse af en ny kontrakt.

Tesla Model X privatleasing.

Ved privatleasing af Tesla Model X får du – foruden en mulig kontant besparelse sammenlignet med køb – en højere budgetsikkerhed, da bilens afskrivning er kendt på forhånd og indregnet i din leasingaftale.

I nogle tilfælde vil privatleasing være at foretrække, selvom du har mulighed for firmabil. Kontakt os gerne og forhør dig.

Har du spørgsmål til leasing af Tesla Model X eller til valg af leasingform, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1