Tesla Model Y leasing

Tesla Model Y leasing.

Tesla Model Y leasing er lig med eldreven luksus med god plads og spændende digitale løsninger.

Vi tilbyder flexleasing af Tesla Model Y som både erhvervsleasing og privatleasing.

Overvejer du at lease Tesla Model Y, så tøv ikke med at kontakte os.

Tesla
Model Y

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Tesla Model Y detaljer og highlights.

Tesla Model Y blev tilgængelig fra begyndelsen af 2020 og er hurtigt blevet populær.

Modellen lokker blandt andet med et godt udsyn takket være høj siddehøjde og sænket instrumentering foran. Glastaget giver et godt lysindfald i kabinen og fri udsigt til himmelen. Og bilen kan bryste sig af 5 regulære siddepladser og samtidigt plads til rigeligt med bagage.

Centralt placeret foran har du den store 15″ skærm, hvorfra du styrer stort set alle bilens funktioner (og der er mange) og ellers et lækkert, minimalistisk interiør og indretning.

Med Teslas dedikerede lade-infrastruktur med supercharging er du hurtigt videre. På bare 15 minutter kan du “tanke” op til 241 km.

Tesla Model Y findes i følgende to varianter:

ModelMotorRækkevidde0-100 km/t.
PerformanceDualmotor, firhjulstræk514 km.3,7 sek.
Longe Range AWDDualmotor, firhjulstræk533 km.5,0 sek.
*forbehold for tastefejl
Tesla-Model-Y-leasing-2

Tesla Model Y flexleasing.

Med flexleasing af Tesla Model Y skal der betales forholdsmæssig registreringsafgift. Det betyder, at afgiften betales á små, månedlige rater og kun for den periode, bilen leases i. Ved biler i den dyre ende, kan det give gode kontante besparelser sammenlignet med køb af den samme bil på almindelig vis, hvor den fulde afgift skal betales med det samme.

Efter endt leasing står bilen igen uden dansk afgift og den kan dermed sælges til hele Europa og ikke bare i Danmark, hvor markedet for dyre biler er begrænset. Du har altså bedre afsætningsmuligheder og får derfor sandsynligvis en højere pris for bilen.

Flexleasing kan anvendes af både private og erhverv samt i form af splitleasing og sæsonleasing.

Tesla Model Y erhvervsleasing.

Med erhvervsleasing af Tesla Model Y påtager din virksomhed eller arbejdsplads sig alle omkostninger på leasingaftalen og bilen, mens du som privatperson bliver beskattet af fri bil.

For virksomheden har leasing en række fordele sammenlignet med køb af den samme bil på fuld afgift. Virksomheden binder mindre kapital i bilparken og belaster ikke sin kreditramme i samme omfang som ved køb. Det frigiver midler til andre, vigtige investeringer i virksomheden, og da bilens afskrivning er kendt på forhånd, har virksomheden ligeledes en større budgetsikkerhed.

På samme måde kan erhvervsleasing være en god løsning for medarbejderen, der ikke skal tænke på afskrivning og løbende omkostninger men kun skal forholde sig til en beskatning af bilen.

Tesla Model Y privatleasing.

Privatleasing af Model Y er dit alternativ til at købe bilen på fuld afgift. Ligesom ved køb afholder du selv afholde alle omkostninger på bilen, men i modsætning til et traditionelt bilkøb betaler du kun registreringsafgiften i små, månedlige rater og kun for den periode, bilens anvendes i.

På biler i premium-segmentet vil det typisk give en bedre totaløkonomi. Udover en mulig afgiftsbesparelse kan du blandt andet glæde dig over, at du ved leasing har bedre afsætningsmuligheder (og dermed får en bedre pris), når du skal af med bilen igen.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Audi privatleasing

Er du interesseret i en Audi med masser af udstyr og en stor motor, vil du typisk kunne opnå en bedre økonomi ved Audi flexleasing fremfor at købe bilen fra ny. Dette skyldes primært, at du kun hæfter for registreringsafgiften i den periode, du benytter bilen i. Derudover opnås en bedre likviditet i forhold til at købe bilen på almindeligvis, evt. finansieret gennem din bank.

Med privatleasing af Audi er aftalen som regel mere fleksibel i perioden, hvis din økonomi eksempelvis ændrer sig, eller du gerne vil skifte til en anden bil. Ofte er der også mange penge at spare på budgettet ved at få leasingaftalen sat ordentlig sammen, ligesom din risiko bliver væsentlig mindre.

Så lad en af vores leasingkonsulenter gennemgå din nuværende aftale eller sende dig et forslag eller tilbud på flexleasing eller privatleasing af Audi.

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1