aarsresultat-2020-flexto-scaled

Stærkt årsresultat på knap 5 mio. for Flexto A/S.

Økonomi & Administration

Flexto viden – 3. May 2021

Flexto A/S leverer årsresultat for 2020 på knap 5 mio kr.

Gennem de seneste 5-6 år har Flexto A/S oplevet en markant vækst i både omsætning og bundlinje. På trods af en lille negativ vækst kommer selskabet ud af regnskabsåret 2020 med et yderst tilfredsstillende resultat på kr. 4,85 mio. før skat.

Med ca. 550 aktive biler i luksus-, premium- og sportssegmenterne har Flexto fastholdt de gode takter fra tidligere år, uden dog at have fortsat den væksts-stime, der har karakteriseret selskabet de seneste 5 år.

”Vi kommer ud af regnskabsåret med et flot resultat på knap 5 mio. kr. før SKAT, hvilket næsten er på niveau med forrige år. Og dét i et regnskabsår, hvor en global pandemi har hærget, og hvor danskerne i sagens natur har været mere tilbageholdende med at engagere sig i leasing af luksusbiler”, fortæller direktør Margrethe Brandt. 

Insisterer på den gode forretning

I år er det 10 år siden, at Flexto A/S sendte den første bil på gaden, og fra dag ét har fokus været på at søge den gode forretning, hvor tingene hænger sammen, og hvor man ikke falbyder sig selv for at opnå volumen:

Vi fokuserer altid på at levere et positivt regnskabsresultat, og at egenkapitalen udvikler sig positivt. Det viser omverdenen og især kunderne, at vi driver en sund forretning, som også er her i morgen. Konkurser og pludselige lukninger ser vi en del af i leasingbranchen, og det er bestemt ikke til gavn for leasingkunderne. Vi kunne sikkert godt have været større, hvis vi havde prioriteret anderledes, men det er vigtigere for os at holde fast i den sunde forretning, end at blive store”, forklarer Margrethe Brandt.

I regnskabsåret 2020 har Flexto A/S udvidet egenkapitalen fra kr. 14,6 mio. til kr. 18,4 mio. svarende til en fremgang på godt 26%.

 Fakta:

  • Der er i Flextos historie endnu aldrig blevet udbetalt udbytte. Et evt. overskud bliver derfor udelukkende anvendt til reinvestering i virksomheden.
  • Flexto A/S’ årsregnskab for 2020 er offentliggjort den 19/2 2021 og er revideret af Beierholm uden anmærkninger. 

Udvikling i egenkapital og resultat for Flexto.

Egenkapital-og-resultat_ny

Regnskabsmæssige nøgletal.

Resultat før finansielle poster EBITkr. 6.806.000
Resultat før SKATkr. 4.854.000
Egenkapitalkr. 18.446.000
Samlede aktiverkr. 95.122.000
Afkastningsgrad7 %

Mest populære mærker og modeller hos Flexto.

Audi udgør aktuelt ca. 25% af selskabets flåde.  Herefter kommer BMW med 23% og Mercedes med knap 15%. De mest populære modeller er leasing af BMW’s 5-serie og Audi A6.

Blandt de mest kuriøse modeller i flåden kan nævnes en Aston Martin DB9, en Ferrari F12 og en Lamborghini Huracan Performante.

Læs næste indlæg i årsberetning 2020: “Corona, nye afgiftsregler og møgsager i leasingbranchen – er flexleasing stadig værd at overveje i 2021?

Spørgsmål?

32118_0090-Highres

Relaterede artikler

Se alle artikler
Mød Line Elkjær - vores nye kontraktansvarlig
Nyheder

Mød vores nye kontraktansvarlig.

01 Feb 2024

Mød Line som er vores nye kollega med ansvar for kontrakterne i vores portefølje. Line kommer til at overtage Torbens opgaver med det overordnede ansvar for alle leasingkontrakter i vores portefølje, herunder afgiftsberegninger og -genberegninger og andre administrative opgaver.

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022
Nyheder

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

30 May 2023

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

flexleasing tyskland
Guides & Rådgivning

Sådan finder du SELV din flexleasing-drøm hjemme fra sofaen.

09 Jan 2023

I denne artikel viser vi dig hvordan du SELV finder din drømmebil til import og flexleasing hjemme fra sofaen, og hvordan du undgår de vigtigste faldgruber. Læs med her.

Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

    Privatlivspolitik

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.