Mød Line Elkjær - vores nye kontraktansvarlig

Mød vores nye kontraktansvarlig.

Mød vores nye kontraktansvarlig.

Mød Line som er vores nye kollega med ansvar for kontrakterne i vores portefølje. Og tak for denne gang til Torben, som går på pension.

Vi glæder os over at kunne byde Line Elkjær velkommen som vores nye kontraktansvarlig.

Line kommer til at overtage Torbens opgaver med det overordnede ansvar for alle leasingkontrakter i vores portefølje, herunder afgiftsberegninger og -genberegninger og andre administrative opgaver.

Line kommer fra en sælgerstilling i et nordjysk bil-hus, og hun har dermed et indgående kendskab til bilbranchen og masser af erfaring med bl.a. fastsættelse af afgift.

Hun er allerede i fuld gang med opgaverne, og vi er glade for at have fået hende med på holdet.

Farvel og tak for indsatsen til Torben
Torben Jakobsen, der indtil nu har siddet med ansvar for leasingkontrakterne i vores portefølje, har valgt at gå på pension og fratræder med udgangen af januar.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige Torben en stor tak for indsatsen gennem årene. Torben var den første medarbejder, vi ansatte – det var tilbage i 2014 – og han har været en værdifuld, værdsat og vellidt ansat og kollega gennem alle årene.

Har du spørgsmål til din leasingkontrakt?
Hvis du sidder med spørgsmål til din leasingkontrakt, eller hvis du har andre spørgsmål af administrativ karakter, er det fremover Line, du skal have fat i.

Line kan træffes på vores hovednummer 9636 5225 eller på line@flexto.dk.

Kontakt

32118_0073-Highres