Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

Nyheder

Flexto viden – 30. May 2023

Flexto A/S leverer tilfredsstillende regnskab for 2022.

[Pressemeddelelse]

Flexto A/S leverer et regnskabsresultat på kr. 4,44 mio. før SKAT for 2022, hvilket er på niveau med forrige år. Selskabet udvider desuden egenkapitalen med 1,53 mio.

Flexto A/S har for regnskabsåret 2022 fastholdt niveauet fra de forrige år. Bilflåden består fortsat af ca. 550 luksusbiler fordelt på ca. 400 kunder. Hermed leverer Flexto A/S et regnskabsresultat for 2022 på kr. 4,438 mio. før SKAT.

Resultatet er på niveau med forrige år og vidner ifølge direktør Margrethe Brandt om, at der fortsat er tilfredshed blandt kunderne og efterspørgsel efter et flexleasing-produkt baseret på ordentlighed og ærlig rådgivning:     

”Vi glæder os over, at vi igen i år leverer et solidt regnskabsresultat, og vi kan konstatere, at mange af de kunder, som ellers kunne være blevet fristet til at prøve noget andet, fortsat bliver hos. Det tager vi som udtryk for, at vores koncept er værd at holde fast i”.

Flexto udbygger egenkapitalen med kr. 1,53 mio. svarende til knap 7% stigning sammenlignet med 2021-niveauet. Der er således fortsat tale om positiv konsolidering af selskabet til gavn for både kunder og medarbejdere.

”Egenkapitalen er noget af dét, vi holder mest øje med, og som kunderne også bør være mest opmærksomme på, når de vælger leasingselskab. Det er vigtigt at vælge et velkonsolideret selskab, da en pludselig konkurs kan blive særdeles dyr for selskabets kunder, der risikerer at miste leasingbilen og den 5-6-cifrede udbetaling på denne”, forklarer Lars Søgaard, der er medindehaver og rådgiver i Flexto A/S.   

Leasing giver ro i usikre tider

Både virksomheder og private oplever de økonomisk usikre tider med stigende renter og høj inflation. Derudover gennemgår bilbranchen omskiftelige tider med afgiftsændringer og en omstilling af bilparken til el-drift.  

For mange – både private og virksomheder – kan leasing være en god løsning, hvis man står over for at skulle erhverve sig en eller flere biler:

Når du leaser din bil – hvad enten det er privat eller erhverv – binder du ikke store summer i et billån, og du belaster ikke din kreditramme i banken. Du har dermed større økonomisk råderum og mere kapital at arbejde med; kapital som du kan polstre dig med eller foretage andre investeringer med”, forklarer Lars Søgaard, der har en baggrund som revisor.

Han forklarer, at der ofte vil være gode penge at spare ved flexleasing, hvis man er på udkig efter en lettere brugt bil, der ellers ville koste +350.000 kr., og hvis man samtidigt er tilbøjelig til at skifte bil hvert 3.-4. år eller oftere. Ved elbiler skal prisen være noget højere, hvis flexleasing skal give mening, grundet måden afgiftssystemet er sammensat på. På elbiler i premium-segmentet kan flexleasing dog sagtens være en god løsning.

Regnskabsmæssige nøgletal for 2022.

Resultat før finansielle poster EBIT6.339.000 DKK
Resultat før SKAT4.438.000 DKK
Egenkapital23.751.000 DKK
Samlede aktiver109.535.000 DKK
Afkastningsgrad5,8 %

Udvikling i resultat og egenkapital 2018-2022.

2022-resultat-og-egenkapital-6

Fakta om Flexto A/S.

Flexto A/S er stiftet af Lars Søgaard og Margrethe Brandt i 2010. Selskabet beskæftiger sig med flexleasing af luksusbiler til bilglade danskere i hele landet. Hovedsædet er beliggende i Støvring ved Aalborg, mens et Gentofte-baseret salgskontor betjener de sjællandske kunder.

Vedlagt er en graf, der viser udviklingen i resultat og egenkapital for selskabet for perioden 2018-2022.

Vedlagt er desuden højtopløste billeder af indehaverparret foran den netop indviede nye kontorbygning i Støvring. Bilen på billedet er en Mercedes S580e lang, og billedet er taget umiddelbart inden udlevering til en sønderjysk kunde.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Lars Søgaard, indehaver og rådgiver, lars@flexto.dk, tlf. 4025 3699

Margrethe Brandt, indehaver og direktør, margrethe@flexto.dk, tlf. 4025 5010

Morten Blume, kommunikationsansvarlig, morten@flexto.dk, tlf. 2990 5225  

Hent billedpakke her. Foto: Flexto A/S

Forfatter

32118_0090-Highres