Flexto A/S fremlægger bedste årsresultat til dato

Årsresultat for Flexto A/S er kr. 7 mio. og det bedste til dato

Nyheder

Flexto viden – 16. Apr 2024

Flexto A/S fremlægger bedste årsresultat til dato.

[Pressemeddelelse]
Støvring-baserede Flexto A/S, der beskæftiger sig med import og flexleasing af premiumbiler, fremlægger årsresultat på knap 7 mio. kr. før SKAT.

Flexleasingselskabet, Flexto A/S, der holder til i Støvring og har salgskontor i Søborg, lukker 2023-regnskabet med et årsresultat på 6,82 mio. kr. før SKAT. Det er en stigning på 53% sammenlignet med regnskabet for 2022.

Er her også i morgen.

Årsresultatet er en succes for Flexto, men for leasingkunderne er det i højere grad egenkapitalen, der har betydning. Medindehaver Lars Søgaard, der har en baggrund som revisor, forklarer:

”Vi anbefaler altid, at man sikrer sig, at leasingselskabet har en robust økonomi, inden man skriver under. Især bør man kigge på, om selskabet har opbygget en solid egenkapital, så man ved, at det også er her i morgen og en række år ud i fremtiden. Hvis leasingselskabet går konkurs, risikerer kunderne nemlig, at deres leasingbiler bliver inddraget som et aktiv i konkursboet, og at deres 5-6-cifrede udbetaling på bilen vil gå tabt. Igen i ’23 og også her i ’24 har vi set flere leasingselskaber dreje nøglen om på grund af en skrøbelig økonomi”.

I Flexto er egenkapitalen udvidet fra 23,7 mio. kr. i 2022 til 27,5 mio. kr. i 2023. Det svarer til en stigning på ca. 16% og knap en fordobling over en 5-årig periode.

På grafikken herunder kan du se en oversigt over udviklingen i egenkapital og årsresultat for perioden 2019-2023.

Årsresultat for Flexto A/S er kr. 7 mio. og det bedste til dato

Leasing mindsker dine risici.

Der kan være forskellige grunde til at vælge (flex)leasing frem for almindelig finansiering gennem bank eller forhandler. Især i tider med høje renter og økonomisk utryghed kan leasing være et godt alternativ, fordi man mindsker sine økonomiske risici, hvad enten man leaser som privatperson eller virksomhed.   

Om Flexto.

Flexto A/S er stiftet af Lars Søgaard og Margrethe Brandt i 2010. Selskabet beskæftiger sig med flexleasing af luksusbiler til bilglade danskere i hele landet. Hovedsædet er beliggende i Støvring ved Aalborg, mens et Søborg-baseret salgskontor betjener de sjællandske kunder.

Adressen i Støvring deler selskabet med søsterselskabet Stepto, der beskæftiger sig med regnskaber og økonomisk rådgivning for især nordjyske SMV’er.

Det er især biler fra tyske premium-mærker som Audi, BMW og Mercedes, kunderne leaser hos Flexto. Men også de mere eksotiske modeller fra blandt andre Porsche og Ferrari er i ordrebøgerne.

Flåden består af knap 600 biler fordelt på ca. 400 kunder over hele landet. 

For yderligere oplysninger kontakt:

Lars Søgaard, indehaver og rådgiver, lars@flexto.dk, tlf. 4025 3699

Margrethe Brandt, indehaver og direktør, margrethe@flexto.dk, tlf. 4025 5010

Morten Blume, kommunikationsansvarlig, morten@flexto.dk, tlf. 2990 5225

Billeder.

Vedlagt er højtopløste billeder af indehaverparret Margrethe Brandt og Lars Søgaard samt en graf over udviklingen i resultat og egenkapital for perioden 2019-2023. Bilen på billedet er en Porsche 911 Turbo S cabriolet, som har været igennem en motoroptimering hos de tyske Porsche-specialister RUF og har 700 hk. Billederne taget kort tid før udleveringen til en kunde i lokalområdet.

Derfor bør du interessere dig for dit leasingselskabs regnskaber.

Er du nysgerrig på, hvorfor vi hvert år fremlægger vores årsregnskab?

Og hvorfor du som (evt. kommende) leasingkunde bør interessere dig for og studere dit leasingselskabs regnskabsresultater og økonomiske forhold?

Så læs indlægget Derfor skal du interessere dig for dit leasingselskabs økonomi.

Spørgsmål?

32118_0073-Highres