Et stabilt regnskabsår i ustabile tider

2021: Et stabilt regnskabsår i ustabile tider.

I en omskiftelig tid er der tilfredshed hos Flexto A/S, der leverer et positivt regnskabsresultat på kr. 4,72 mio. før SKAT og udvider egenkapitalen med knap kr. 3,8 mio.

Flexto A/S har for regnskabsåret 2021 formået at fastholde en meget stor del af kundeporteføljen, mens nye kunder er kommet til. Leasingselskabet har godt 550 aktive leasingkontrakter. I seneste regnskabsår leverer Flexto A/S således et resultat på knap kr. 5 mio. før SKAT, hvilket er på niveau med forrige år og højere end forventet grundet corona-pandemien.

Det er et resultat, vi kun kan være tilfredse med i en tid, hvor bilparken er ved at blive omlagt til eldrift, og hvor afgiftsændringer og udoligheder i verden påvirker markederne og kundernes købsmønstre”, forklarer direktør Margrethe Brandt.

Usikkerheder og omskiftelige tider betyder naturligt nok, at nogle er mere forsigtige med at vælge flexleasing, ligesom nogle eksisterende flexleasing-kunder vil være mere forsigtige med at udskifte leasingbilen og i stedet vælger at forlænge en eksisterende aftale.

Ordentlighed og sund fornuft betaler sig.

I Flexto er der glæde over at have en stor og loyal kundeskare, hvor en stor del af kunderne ikke bare tager de første 12 måneder, men også vælger at blive hos leasingselskabet i længere tid.

“Det tager vi som udtryk for, at der fortsat er behov for et leasingselskab med fokus på ordentlighed, og som er villigt til at håndbære den enkelte kundesag, udvise en stor grad af fleksibilitet og levere målrettet rådgivning og fair vilkår”, forklarer Margrethe Brandt.

Hun uddyber, at det desuden er en mærkesag for selskabet at udvise sund økonomisk fornuft, hvilket blandt andet indebærer, at selskabet løbende udvikler egenkapitalen.

Egenkapitalen er stødt stigende år for år og udgør med seneste regnskab kr. 22,22 mio., hvilket er en fremgang på knap kr. 3,8 mio. svarende til godt 20 % i forhold til forrige regnskabsår.

”Vi har noget at stå imod med til dårlige tider, og det giver en sikkerhed for både kunderne, virksomheden og medarbejderne”, afslutter Margrethe Brandt.

Spørgsmål?

medarbejdere-7-of-9

Regnskabsmæssige nøgletal for regnskabsåret 2021.

Resultat før finansielle poster EBITkr. 6.571.000
Resultat før SKATkr. 4.721.000
Egenkapitalkr. 22.220.000
Samlede aktiverkr. 99.929.000
Afkastningsgrad6,7 %

Udvikling i resultat og egenkapital
2017-2021.

Egenkapital-og-resultat-2021
stabilt-regnskabsaar-2021

Spørgsmål? Kontakt vores salgsafdeling.

Flexto Jylland

medarbejdere-6-of-9
medarbejdere-1-of-9-2

Flexto København

medarbejdere-3-of-9
medarbejdere-5-of-9

Relaterede artikler.

Se alle artikler
Flexto bygger eget domicil i Støvring
Nyheder

Flexto A/S bygger eget domicil i Støvring.

20 Jul 2022

I foråret 2022 gik gravemaskinerne i jorden til dét, der skal blive Flextos nye domicil i Støvring. Forventet indflytning i foråret 2023.

6-elbiler-til-flexleasing-lige-nu-2022-scaled
Anmeldelser & Anbefalinger

Leasing af elbil: De 9 mest interessante elbiler til flexleasing lige nu (2022).

30 Jun 2022

Efterspørgslen på leasing af elbil stiger nærmest for hver dag, der går. Men hvilke modeller er lige nu de mest interessante og aktuelle til flexleasing?

Et stabilt regnskabsår i ustabile tider
Økonomi & Administration

2021: Et stabilt regnskabsår i ustabile tider.

08 May 2022

I en omskiftelig tid er der tilfredshed hos Flexto A/S, der igen i år leverer et positivt regnskabsresultat og udvider egenkapitalen.

Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

    Privatlivspolitik

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.