Et stabilt regnskabsår i ustabile tider

2021: Et stabilt regnskabsår i ustabile tider.

I en omskiftelig tid er der tilfredshed hos Flexto A/S, der leverer et positivt regnskabsresultat på kr. 4,72 mio. før SKAT og udvider egenkapitalen med knap kr. 3,8 mio.

Flexto A/S har for regnskabsåret 2021 formået at fastholde en meget stor del af kundeporteføljen, mens nye kunder er kommet til. Leasingselskabet har godt 550 aktive leasingkontrakter. I seneste regnskabsår leverer Flexto A/S således et resultat på knap kr. 5 mio. før SKAT, hvilket er på niveau med forrige år og højere end forventet grundet corona-pandemien.

Det er et resultat, vi kun kan være tilfredse med i en tid, hvor bilparken er ved at blive omlagt til eldrift, og hvor afgiftsændringer og udoligheder i verden påvirker markederne og kundernes købsmønstre”, forklarer direktør Margrethe Brandt.

Usikkerheder og omskiftelige tider betyder naturligt nok, at nogle er mere forsigtige med at vælge flexleasing, ligesom nogle eksisterende flexleasing-kunder vil være mere forsigtige med at udskifte leasingbilen og i stedet vælger at forlænge en eksisterende aftale.

Ordentlighed og sund fornuft betaler sig.

I Flexto er der glæde over at have en stor og loyal kundeskare, hvor en stor del af kunderne ikke bare tager de første 12 måneder, men også vælger at blive hos leasingselskabet i længere tid.

“Det tager vi som udtryk for, at der fortsat er behov for et leasingselskab med fokus på ordentlighed, og som er villigt til at håndbære den enkelte kundesag, udvise en stor grad af fleksibilitet og levere målrettet rådgivning og fair vilkår”, forklarer Margrethe Brandt.

Hun uddyber, at det desuden er en mærkesag for selskabet at udvise sund økonomisk fornuft, hvilket blandt andet indebærer, at selskabet løbende udvikler egenkapitalen.

Egenkapitalen er stødt stigende år for år og udgør med seneste regnskab kr. 22,22 mio., hvilket er en fremgang på knap kr. 3,8 mio. svarende til godt 20 % i forhold til forrige regnskabsår.

”Vi har noget at stå imod med til dårlige tider, og det giver en sikkerhed for både kunderne, virksomheden og medarbejderne”, afslutter Margrethe Brandt.

Spørgsmål?

32118_0073-Highres

Regnskabsmæssige nøgletal for regnskabsåret 2021.

Resultat før finansielle poster EBITkr. 6.571.000
Resultat før SKATkr. 4.721.000
Egenkapitalkr. 22.220.000
Samlede aktiverkr. 99.929.000
Afkastningsgrad6,7 %

Udvikling i resultat og egenkapital
2017-2021.

Egenkapital-og-resultat-2021
stabilt-regnskabsaar-2021

Spørgsmål? Kontakt vores salgsafdeling.

Flexto Jylland

32118_0110-Highres
32118_0106-Highres

Flexto København

Michael

Relaterede artikler.

Se alle artikler
Mød Line Elkjær - vores nye kontraktansvarlig
Nyheder

Mød vores nye kontraktansvarlig.

01 Feb 2024

Mød Line som er vores nye kollega med ansvar for kontrakterne i vores portefølje. Line kommer til at overtage Torbens opgaver med det overordnede ansvar for alle leasingkontrakter i vores portefølje, herunder afgiftsberegninger og -genberegninger og andre administrative opgaver.

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022
Nyheder

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

30 May 2023

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

flexleasing tyskland
Guides & Rådgivning

Sådan finder du SELV din flexleasing-drøm hjemme fra sofaen.

09 Jan 2023

I denne artikel viser vi dig hvordan du SELV finder din drømmebil til import og flexleasing hjemme fra sofaen, og hvordan du undgår de vigtigste faldgruber. Læs med her.

Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

    Privatlivspolitik

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.