aarsregnskab-for-flexto-viser-vaekst-og-positivt-resultat_2-scaled

Årsregnskab for Flexto A/S viser vækst og positivt resultat.

Økonomi & Administration

Flexto viden – 17. Apr 2020

Årsregnskab for Flexto A/S viser vækst og positivt resultat.

Leasingselskabet Flexto A/S har de seneste år oplevet en markant vækst i både omsætning og bundlinje. Væksten er fortsat ind i regnskabsåret 2019, hvor virksomheden runder kr. 50 mio. i omsætning og kommer ud med et positivt resultat på kr. 5,12 mio. før skat.

Med godt 500 aktive leasingbiler i premium- og luksussegmentet har Flexto A/S i regnskabsåret 2019 fastholdt de gode takter fra årene forinden.

Regnskabet for 2019 viser et positivt resultat på kt. 5,12 mio. før skat samt en egenkapital på kr. 14,62 mio.

Prioriterer solid økonomi.

I Flexto A/S har det altid været af høj prioritet at have en solid økonomi og at være godt polstret til en ”rainy day”.

”Vi mener og har altid ment, at det bedste, man kan gøre for både virksomhed og kunder, er at sikre sig mod dårligere tider. Vi ser mange andre leasingoperatører, som årligt udbetaler udbytte, og som ikke har noget at stå imod med. Som et resultat har vi set flere kolleger i branchen dreje nøglen om på det seneste”, forklarer Lars Søgaard, der er medindehaver af Flexto A/S og har en baggrund som revisor.

Han tilføjer, at den aktuelle corona-krise, som også mærkes i bilbranchen, netop understreger vigtigheden af at gardere sig mod pludselig, uventet nedgang.

Vælg leasingselskab med omhu.

I Flexto A/S gør man meget ud af at forklare mulige kunder og andre leasinginteresserede, at de bør vælge leasingselskab med omhu og blandt andet bruge 10 minutter på at studere leasingselskabets historik og kapitalforhold. Tjener de penge? Har de opbygget en egenkapital, så der er noget at stå i mod med? Og har de eksisteret i en årrække, så de udviser soliditet, eller er de helt nye på markedet?

”Især egenkapitalen er værd at studere, for den fortæller noget om, hvorvidt man kan drive forretning, og om man trækker penge ud eller holder dem i selskabet. Vi er meget opmærksomme på vores egenkapital, for den er i vores optik den største sikkerhed for både virksomhed og kunder”, afslutter Lars Søgaard.

Se desuden vedlagte årsrapport med yderligere nøgletal for regnskabsåret 2019 samt en række højdepunkter fra det seneste år. 

Spørgsmål?

32118_0090-Highres

Relaterede artikler

Se alle artikler
Mød Line Elkjær - vores nye kontraktansvarlig
Nyheder

Mød vores nye kontraktansvarlig.

01 Feb 2024

Mød Line som er vores nye kollega med ansvar for kontrakterne i vores portefølje. Line kommer til at overtage Torbens opgaver med det overordnede ansvar for alle leasingkontrakter i vores portefølje, herunder afgiftsberegninger og -genberegninger og andre administrative opgaver.

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022
Nyheder

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

30 May 2023

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

flexleasing tyskland
Guides & Rådgivning

Sådan finder du SELV din flexleasing-drøm hjemme fra sofaen.

09 Jan 2023

I denne artikel viser vi dig hvordan du SELV finder din drømmebil til import og flexleasing hjemme fra sofaen, og hvordan du undgår de vigtigste faldgruber. Læs med her.

Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

    Privatlivspolitik

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.