cabriolet-leasing_1-scaled

5 sublime cabrioleter til leasing i 2022.

Anmeldelser & Anbefalinger

Flexto viden – 16. Feb 2022

Vi fremhæver 5 sjove cabrioleter til leasing i 2022.

Temperaturerne er så småt på vej op, solen kigger frem, og lige om lidt står der forår i kalenderen. Og findes der i virkeligheden en bedre måde at byde forårssæsonen velkommen på, end bag rattet på en lækker cabriolet?

En cabriolet er som luksus og sommer på hjul, og i dette blogindlæg har vi samlet 5 bud på lækre cabrioleter til leasing, som alle vil gøre dit forår og sommer meget sjovere:

Lær hvordan du kan lease en cabriolet hos os og opdag, hvad der gør leasing af en af disse biler til et must i 2022.

Hvordan foregår leasing af cabriolet eller anden sommerbil?

Skal du lease en lækker cabriolet eller en anden sommerbil, kan leasingaftalerne sammensættes på et utal af måder. Typisk vil man ved cabrioleter dog lave en aftale om sæsonleasing.

Ved sæsonleasing tegner du en leasingkontrakt for eksempelvis 6 måneder, så du kan køre i bilen i sommerhalvåret. I vinterhalvåret, hvor du ikke ønsker at køre i en cabriolet, har du så i stedet en 6 måneders stilstandsaftale.

I stilstandsperioden er der ikke nummerplader på bilen, og du skal derfor ikke betale registreringsafgift. På denne måde slipper du for at betale registreringsafgift for et helt år på en bil, du kun kører i halvdelen af året.

Du skal dog være klar over, at der fortsat skal betales en stilstandsydelse i stilstandsperioden, bl.a. fordi bilen vil tabe værdi med tiden – også selvom du ikke kører i den.

Denne stilstandsydelse vil dog stadig være lavere end en leasingydelse, der skal dække registreringsafgift og andre omkostninger. Forsikringspræmien er også kun 50% i stilstandsperioden.  

Når det er sagt, har du naturligvis også mulighed for at flexlease en cabriolet på almindelig vis, hvis du ønsker at have plader på bilen hele året. 

Leasing af den klassiske Porsche 911 cabriolet.

Porsche-911-Turbo-S-4-cabriolet-leasing-scaled

Glem alt om stigende varmepriser. Med en Porsche 911 cabriolet i garagen bliver det alligevel en god sommer! Sportsvognsklassikeren og designikonet fra Tyskland fejer sine konkurrenter og dine problemer af banen.

Der er Porsche 911, og så er der alle de andre. 

I hvert fald hvis konkurrencen går ud på at kåre den ultimative hverdagssportsvogn.

For jo; der findes alternativer, der er mere kompromisløse, mere hårdtslående og hurtigere end en 911’er. Forskellen er bare, at du ikke har lyst til at tilbringe timer og dage bag rattet i sådan én.

911’eren, derimod, er så perfekt afstemt, at du faktisk har lyst til at køre i den på daglig basis. Med det helt særegne og smukke design, den hækmonterede boxermotor og det (på de fleste modeller) permanente firehjulstræk, undrer det os ikke, at Porsche 911 har opnået status som moderne klassiker.    

Og som cabriolet bliver 911’eren om muligt bare endnu smukkere.

Porsche 911 Turbo S cabriolet 

Nedenstående Porsche 911 cabriolet er i den helt kompromisløse Turbo S-version, hvor effekten er på svimlende 580 hk, og momentet er banket helt op til 750 nM takket være en overboost-funktion. Der er naturligvis diverse adaptive aerodynamiske løsninger og firehjulsstyring.

En topfart på 330 km/t og 0-100 km/t. på bare 2,9 sekunder i en cabriolet er det rene vanvid 
– så det skal du naturligvis ha’!

Bilen er på lager i Støvring!

Porsche 911 Turbo S cab.

6 mdr. erhvervsleasing

Md. ydelse: kr. 10.796 + moms / måned
Udbetaling: kr. 150.000 + moms
Depositum: kr. 180.000 kr. + moms
Restværdi: kr. 1.000.000 + moms

Den dominerende BMW M4 cabriolet.

BMW-M4-cabriolet-leasing_2

BMW M4 cabriolet er en 2-dørs, 4-personers muskelbil, der samtidig oser af tysk kvalitet og ingeniørkunst.

Rummelig og luksuriøs som 5-serien. Smidig og adræt som 3-serien. 4-serien er det perfekte kompromis, og når den så hedder M4, er ordet ’kompromis’ i virkeligheden helt ved siden af!

Sportslighed, køredynamik, komfort, design og teknik går op i en højere enhed. Til forskel fra den almindelige 4-serie er M4 blandt andet udstyret med et optimeret udstødningssystem, større og bedre bremser og en betragtelig vægtreduktion takket være BMW’s flittige brug af karbon-komponenter.

Potent turbomotor i front. Træk på baghjulene. Ægte BMW.

BMW M4’erens sportslige aner fremhæves blandt andet af bredere hjulskærme og en markant ”dome”, som er en forhøjning af den midterste del af motorhjelmen, der skal understrege motorstørrelsen på den potente BMW M4. 

Hjertet i en BMW M4 udgøres af BMW’s sublime række-sekser med turbo. 

BMW M4 competition cabriolet

Vi vil her fremhæve et smukt eksemplar af BMW M4 cabriolet i competition-udgaven, hvor motoreffekten er hævet til 450 hestekræfter. Der er bl.a. tilvalgt læderpakke og en Frozen White Metallic-speciallak.

BMW M4 competition cab.

6 mdr. erhvervsleasing

Md. ydelse: kr. 4.400 + moms / måned
Udbetaling: kr. 80.000 + moms
Restværdi: kr. 350.000 + moms

Rendyrket luksus ved leasing af Mercedes S-klasse cabriolet.

Mercedes-S500-cabriolet-leasing

Mercedes S-klasse cabriolet er en 2-dørs, 4-personers cabriolet og et overflødighedshorn af luksus.

Mercedes S-klassen blev udråbt som ”Verdens bedste bil (set fra bagsædet)” af Bilmagasinet i 2013. Det er efterhånden små 10 år siden, men verdens bedste bil er ikke blevet dårligere siden.

Cabriolet-varianten af Mercedes S-klassen kom i 2015, og ligesom resten af S-programmet byder den på et hav af luksusløsninger og eksklusive detaljer.

Blandt andet kan vi nævne det såkaldte Magic Body Control, som består af et forrudekamera, der scanner vejforholdene foran bilen, og som giver besked videre til affjedringen, så bilen kan nå at neutralisere bump og ujævnheder i vejen, inden de når at genere førerens og passagerernes sarte korpusser.

Med andre ord får du en fuldstændig let og glidende køreoplevelse under alle vejforhold.

Sæderne, som kan indstilles og tilpasses i det uendelige, byder naturligvis også på massage, og alle interiørmaterialer er i ægte læder eller metal. Ingen hård plastik her! 

Mercedes S500 cabriolet

Vi har fundet et eksemplar af Mercedes S500 cabriolet fra 2017 med AMG Line, AMG Line Plus, komfortpakke, sportspakke og AMG sportspakke og 70.000 km. på klokken. Hjertet er den voldsomme V8 biturbo-motor, der yder 455 hestekræfter.

Er du på udkig efter en cabriolet med komfort og eksklusivitet uden sammenligning?

Så overvej at lease en Mercedes S-klasse cabriolet!

Mercedes S500 cab.

6 md. erhvervsleasing

Md. ydelse: kr. 6.995 + moms / måned
Udbetaling: kr. 180.000 + moms
Restværdi: kr. 490.000 kr. + moms

Skil dig ud i en Jaguar F-Type cabriolet.

Jaguar-F-type-cabriolet-leasing

Jaguars F-Type Convertible er en outsider på popularitet (i hvert fald i DK) men en insider på charme og sjæl.

Det er så uendeligt let at gå med en sikker løsning fra Audi, BMW, Mercedes eller Porsche.
Men let er også lidt kedeligt, ikke?

Er du på udkig efter at lease en smuk cabriolet, der vækker følelser, og som ikke ligner alle de andre biler på vejen, er Jaguars F-Type et godt valg.

Jaguar F-Type er en to-sæders, to-dørs britisk soft-top-sportsvogn, der nok skal vende hoveder, når du buldrer forbi. Motor i front og træk på baghjulene eller alle fire afhængigt af model.

Jaguar F-Type byder på masser af lir til tekniknørderne. Affjedringen er med double wishbone-ophæng og adaptive støddæmpere både foran og bagved, så du kan opnå præcis den køreprofil, du ønsker. 

I alt byder bilen på 25 (!) forskellige køreindstillinger. 

Jaguar F-Type R convertible

Her har vi at gøre med den store model – Jaguar F-Type R Convertible – udstyret med en supercharged 5-liters V8-motor med imponerende 550 hestekræfter. Bilen går fra 0-100 km/t. på 4 sekunder, og siger først stop ved 300 km/t.

Sportsudstødningen er naturligvis med spjæld, og vi garanterer englesang fra afgangsrørene.
Farven er den eksklusive Carpathian Grey Metallic.

Skal taget kunne tages ned, og må det samtidigt godt skille sig lidt ud? Så skal du lease en Jaguar F-Type.

Jaguar F-Type R cab.

6 md. erhvervsleasing

Md. ydelse: kr. 3.850 + moms / måned
Udbetaling: kr. 160.000 + moms
Restværdi: kr. 427.000 + moms

Leasing af den sportslige Audi S3 cabriolet.

Audi-S3-cabriolet-leasing

Leder du efter en cabriolet med det optimale forhold mellem design, køreegenskaber og motorkraft, og skeler du samtidigt bare en smule til økonomien? Så er en Audi S3 cabriolet vores bud.

Som lillebror til mellemklassebilen Audi A4 er A3-modellinjen ikke en stor bil. Netop derfor er den interessant som sjov sommerbil, hvor friske køreegenskaber og muligheden for at slå taget ned vejer tungere end kedelige bekvemmeligheder som bagagerums- og bagsædeplads.

Når A’et i modelbetegnelsen så bliver til et ’S’, er der dømt sjov i gaden!

Audi S3 cabrioletens sænkede og opstrammede undervogn, sportsudstødningen og de skålformede sportssæder i kombination med den potente turbomotor giver unikke oplevelser i de skarpe sving. Og skal du bare cruise ned ad gaden, sørger de mange indstillingsmuligheder af undervognen for, at bump og ujævnheder forceres uden for mange rygsmerter til følge.

Audi S3 cabriolet

Til din sommer har vi fundet dette eksemplar fra 2018 med 66.000 km på klokken og i en lakfarve, der skulle være til at få øje på.

Den smukke Audi S3 cabriolet drives frem af en 2-liters, 4-cylindret motor, der med turbo og direkte benzinindsprøjtning yder respektable 306 hestekræfter.

Takket være godt med moment ved lave omdrejninger og Audis effektive quattro-firehjulstræk rammer du 100 km/t. på bare 4,6 sekunder. Legen stopper først, når den elektroniske fartbegrænser sætter ind ved 250 km/t.

De 306 hestekræfter overføres til hjulene af Audis 7-trins S-tronic automatgear.

Leder du efter en åben og lækker vogn, og skal lakfarven matche den brændende juni-sol?

Så overvej at lease denne Audi S3 cabriolet.

Audi S3 cabriolet.

6 md. erhvervsleasing

Md. ydelse: kr. 1.950 + moms
Udbetaling: kr. 64.000 + moms
Restværdi: kr. 238.000 + moms

Spørgsmål?

32118_0106-Highres

Relaterede artikler.

Se alle artikler
Flexto A/S fremlægger bedste årsresultat til dato
Nyheder

Årsresultat for Flexto A/S er kr. 7 mio. og det bedste til dato

16 Apr 2024

Mød Line Elkjær - vores nye kontraktansvarlig
Nyheder

Mød vores nye kontraktansvarlig.

01 Feb 2024

Mød Line som er vores nye kollega med ansvar for kontrakterne i vores portefølje. Line kommer til at overtage Torbens opgaver med det overordnede ansvar for alle leasingkontrakter i vores portefølje, herunder afgiftsberegninger og -genberegninger og andre administrative opgaver.

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022
Nyheder

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

30 May 2023

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

    Privatlivspolitik

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.