Mercedes-EQC-leasing-scaled

Leasing Mercedes EQS.

Mercedes EQS leasing er for dig, der leder efter eldreven luksus helt i særklasse. Mercedes EQS er den 100% elektriske pendant til Mercedes’ luksuriøse S-klasse.

Op til 731 km. på en opladning. Op til 523 hk. Og ned til 31 minutters ladetid.
Imponerende tal fra en imponerende bil.

Med leasing af Mercedes EQS bliver du fyrsteligt kørende og klar til fremtiden. Designet er friskt og super-optimeret til minimal vindmodstand, bilen er delvist selvkørende, og indvendigt er modellen både ualmindeligt luksuriøs og spækket med smarte funktioner.

Mercedes EQS

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Mercedes EQS detaljer og highlights.

Mercedes EQS blev første gang præsenteret på det internationale motorshow, IAA, i Tyskland i 2019. Modellen er en del af Mercedes nye EQ-familie af eldrevne luksusbiler, som bl.a. også omfatter den populære SUV-model Mercedes EQC.

Mercedes EQS byder – afhængigt af konfiguration – på unikke features som baghjulsstyring, massagesæder, augmented reality head up-display og selvkørende muligheder på level 3, dvs. kørsel uden hænder på rattet og øjne på vejen ved hastigheder op til 60 km/t.

Modellen kan udstyres med 1 eller 2 motorer og baghjuls- eller firhjulstræk. Motoreffekten spænder fra 245 kW (333 HK) til 385 kW (523 hk). I september 2021 præsenterede Mercedes desuden en AMG-variant – Mercedes EQS 53 4Matic+ – med to elektriske motorer, der sammenlagt leverer 484 kW (658 hk) og sender den 2,5 ton tunge bil fra 0-100 km/t. på bare 3,8 sekunder.

Vi er især begejstrede for den såkaldte MBUX Hyperscreen, der omfatter en stor skærm centralt placeret i kombination med en ekstra skærm på passagersiden, således at næsten hele instrumentbordet fungerer som en stor skærm. Herfra kan du styre de fleste af bilens funktioner, ligesom der er en lang række infotainment-muligheder.

Mercedes EQS fås i følgende varianter:

ModelMotorRækkevidde op til0-100 km/t
Mercedes EQS 450+1 motor, baghjulstræk,
245 kW (333 hk)
758 km.6,2 sek.
Mercedes EQS 500 4MATIC2 motorer, firhjulstræk,
330 kW (449 hk)
685 km.4,8 sek.
Mercedes EQS 580 4MATIC2 motorer, firhjulstræk,
385 kW (523 hk)
670 km.4,3 sek.
Mercedes-AMG EQS
53 4MATIC+
2 motorer, firhjulstræk,
484 kW (658 hk)
564 km.3,8 sek.
*forbehold for tastefejl
Mercedes-EQS-elbil-leasing

Mercedes EQS flexleasing.

Med flexleasing af Mercedes EQS skal der betales forholdsmæssig registreringsafgift. Det vil sige, at afgiften kun skal betales á små, månedlige rater og kun for den periode, bilen leases i. På biler i premium-segmentet er der typisk gode penge at spare på sammenlignet med køb af den samme bil på fuld afgift.

Derudover vil du sandsynligvis kunne få en bedre salgspris for bilen efter endt leasing. Når leasingaftalen udløber, står bilen igen uden dansk afgift, og det betyder, at den kan sælges til hele Europa og ikke kun i Danmark, hvor markedet for premiumbiler er begrænset.

Flexleasing kan anvendes af både private (privatleasing) og erhverv (erhvervsleasing), ligesom det kan anvendes i form af sæsonleasing og splitleasing.

Mercedes EQS erhvervsleasing.

Mercedes EQS erhvervsleasing er for dig, der har egen virksomhed eller er ansat med mulighed for firmabil. Ved erhvervsleasing af din Mercedes EQS betaler virksomheden alle omkostninger på leasingaftalen og bilen, mens du som privatperson bliver beskattet af fri bil.

Ordningen kan være fordelagtig for både virksomheden og brugeren af bilen.

Virksomheden binder betydeligt mindre kapital i bilen sammenlignet med køb af den samme bil på fuld afgift, ligesom den opnår en højere budgetsikkerhed, fordi afskrivningen er kendt på forhånd og indregnet i leasingydelsen. Derudover belastes virksomhedens kreditramme betydeligt mindre end ved køb på fuld afgift. Det frigiver vigtig kapital til andre aktiviteter eller investeringer i virksomheden.

For dig som bruger af bilen er det en stor fordel, at du kun skal forholde dig til en beskatning og således kender de eksakte bilomkostninger hver måned. Din beskatning kan i øvrigt blive nedsat, efterhånden som bilen taber værdi; dog kun i forbindelse med indgåelse af en ny kontrakt/forlængelse.

Mercedes EQS privatleasing.

Med privatleasing af din Mercedes EQS har du et godt alternativ til at købe bilen på fuld afgift som privatperson. Du vil typisk skulle betale en lavere udbetaling ved leasing end du skal ved køb, og med en fast, månedlig leasingydelse – hvor afskrivningen er indregnet – kender du i højere grad dine omkostninger.

I nogle tilfælde er privatleasing at foretrække over erhvervsleasing, selvom du har mulighed for firmabil. Det kan eksempelvis være tilfældet, hvis du ønsker en dyr og relativt ny bil, som vil være dyr i beskatning, og du samtidigt har et begrænset kørselsbehov.

Har du spørgsmål til leasing af Mercedes EQS eller til valg af leasingform, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1