Mercedes-EQC-leasing-scaled

Leasing Mercedes EQC.

Sig goddag til Mercedes EQC; den første 100% elbil fra det tyske luksusmærke. Med Mercedes EQC flexleasing kan du køre lydløst og stadig ualmindeligt luksuriøst. Det store, digitale cockpit og den lækre, ambiente belysning giver en moderne og eksklusiv oplevelse i førersædet.  

Mercedes EQC

Luk

Udfyld formularen og vi finder den rette bil til dig.

Send os nogle få indledende informationer om din drømmebil – så er du godt på vej til at finde drømmebilen.

Model:
Sortering:

Mercedes EQC highlights og detaljer.

Mercedes EQC er en mellemstørrelse luksus-SUV, og den er den første tilgængelige model i Mercedes’ nye EQ-linje af elbiler.

På trods af den høje konstruktion og høje vægt grundet batterierne byder Mercedes EQC på fine køreegenskaber, hurtige accelerationer og en god rækkevidde takket være de to kraftige elmotorer på sammenlagt 408 hk i kombination med Mercedes’ avancerede 4MATIC-firhjulstræk.

Under optimale forhold kan du i øvrigt lade bilen fra 10% til 80% på bare 40 minutter, og så er du hurtigt videre.

De to 10″, højtopløste skærme foran giver en unik og intuitiv betjening af mange af bilens funktioner samt diverse underholdningsmuligheder. Et veludviklet stemmegenkendelses-system giver yderligere betjeningsmuligheder.

Mercedes EQC fås i følgende varianter:

VariantMotorRækkevidde0-100 km/t.
EQC400 4MATIC2 motorer, firhjulstræk
300 kW (408 hk)
431 km.5,1 sek.
*forbehold for tastefejl

Mercedes EQC flexleasing.

Ved flexleasing af Mercedes EQC skal der kun betales registreringsafgift á små, månedlige rater og kun for den periode, bilen leases i. Ved biler i premiumsegmentet kan der være gode besparelser at hente ved dette sammenlignet med køb af den samme bil på almindelig vis, hvor bilens fulde registreringsafgift skal betales med det samme.

Derudover får du typisk en bedre salgspris, når du skal af med bilen igen, da registreringsafgiften ikke er bundet til bilen, og den derfor kan sælges til hele Europa og ikke bare i Danmark, hvor markedet for premiumbiler er begrænset.

Flexleasing kan anvendes af både private (privatleasing) og erhverv (erhvervsleasing), ligesom det kan anvendes i form af sæsonleasing og splitleasing.

Mercedes EQC erhvervsleasing.

Med erhvervsleasing af Mercedes EQC afholder din virksomhed eller arbejdsplads alle omkostninger på selve leasingaftalen og bilen. Som privatperson og bruger af bilen skal du derimod kun forholde dig til en beskatning af fri bil.

Foruden en mulig kontant besparelse takket være den periodevise betaling af registreringsafgiften har erhvervsleasing blandt andet de fordele, at virksomheden binder mindre kapital i bilparken end ved køb, ligesom virksomhedens kreditramme ikke belastes i samme omfang. Disse forhold frigiver likviditet og spillerum, som kan anvendes til andre aktiviteter eller investeringer i virksomheden.

Tilsvarende kan erhvervsleasing være en god løsning for medarbejderen (brugeren af bilen), som kun skal forholde sig til en beskatning og derfor kender sine eksakter biludgifter hver måned. Beskatningen kan i øvrigt blive nedsat løbende, efterhånden som bilen taber værdi; dog kun i forbindelse med indgåelse af en ny kontrakt/forlængelse.

Mercedes EQC privatleasing.

Privatleasing af Mercedes EQC (eller “flexleasing privat”) er dit alternativ som privatperson til at købe bilen på fuld afgift. På biler i premium-segmentet kan der være gode penge at spare på registreringsafgiften ved denne løsning.

Derudover kan du blandt andet glæde dig over en større budgetsikkerhed, da afskrivningen er kendt på forhånd og indregnet i leasingaftalen. Desuden får du sandsynligvis en bedre pris, når du skal af med bilen igen efter endt leasing. Når leasingaftalen ophører står bilen igen uden dansk registreringsafgift, og den kan dermed afsættes til hele Europa.

Har du spørgsmål til leasing af Mercedes EQC eller til valg af leasingform, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing

Er din nuværende leasingaftale ved at udløbe?

Du kan let og hurtigt skifte til Flexto! Klik på knappen nedenfor og send os nogle få oplysninger. Vi returnerer herefter et tilbud på en ny aftale inden for 48 timer.

car2
Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

  Privatlivspolitik

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  question

  Har du spørgsmål?

  Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

  Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   2020_mercedes-benz_amg-gt_1