Porsche 911 Turbo S.

3,8 Cabriolet PDK 2d
En symfoni af præstation og æstetik.

1 / 18
 • Kilometer
  28.000
 • Årgang
  2018
 • Brændstof
  Benzin
 • Effekt
  580 hk

Oplev frihed, power og elegance med flexleasing af Porsche 911 Turbo S Cabriolet til privat og erhverv. 

Fed, fed Porsche 911 Turbo S cabriolet fra 2017!

580 hk og masser af udstyr!

På lager i DK til hurtig levering. 

Interesseret? Ring til Kim på 2161 9035  eller send ham en mail på kim@flexto.dk

 

 

De 5 mest interessante detaljer og udstyr 

Gule bremsekalibre og keramiske skiver

Oplev ultimativ bremsekraft med de iøjnefaldende gule bremsekalibre og keramiske skiver – ikke bare en visuel fest, men en ydelsesmæssig revolution, der sikrer suveræn bremsning ved enhver hastighed.

 

Shift paddles

Tag styringen over din køreoplevelse med de sublime shift paddles – en sømløs forlængelse af din kørehånd, der giver dig hurtig og præcis kontrol over hver gearskift, og sætter dig i førersædet som en sand mester.

 

Sport Chrono-pakke

Mærk pulsen af øjeblikkelig kraft og respons med Sport Chrono-pakken – ikke kun et ur, men et tidsvindue til optimal præstation, der accelererer din køreoplevelse og gør hvert sekund på vejen legendarisk.

 

Adaptive sportssæder med 18-vejs justering og memory

Indtræd i en verden af komfort og skræddersyet køreglæde med adaptive sportssæder – ikke bare møbler, men en personlig kørezone, der tilpasser sig din krops konturer og bevægelser, så hver tur bliver en individuel oplevelse.

 

Turbo Aero-kit

 

Skær igennem luften med stil takket være Turbo Aero-kittet – ikke blot et sæt aerodynamiske detaljer, men et kunstværk, der kombinerer form og funktion for at forstærke din Porsche 911 Turbo S Cabriolets performance og visuelle appel.

 

Kim fremhæver også disse 3 kategorier

#1 Køreegenskaberne

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus)

- Servostyring Plus (afhængig af hastighed)

- Firhjulstræk

- Adaptiv undervogn

 

#2 Designet 

- Det ikoniske og tidløse 911-design

- Carbon-pakke indvendig

- Sportslige detaljer m. bl.a. tidtager-uret fra Sport Schrono-pakken

 

#3 Komforten 

Porsche Entry & Drive (Kessy)

Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+)

- Porsche Communications Management (PCM)

- Aktiv sædeventilation

 

Øvrige detaljer og udstyr 

Løftesystem for forakslen, Omgivende lys, Sportspakke. aut.gear/tiptronic, ratgearskifte, varme i rat, fuldaut. klima, fjernb. c.lås, nøglefri betjening, kørecomputer, infocenter, startspærre, automatisk lys, dab+ radio, el-ruder, el indst. førersæde m. memory, sædevarme, skiltegenkendelse, dæktryksmåler, elektrisk parkeringsbremse, adaptiv fartpilot, sportssæder, fuld led forlygter, vognbaneassistent, blindvinkelsassistent, navigation, regnsensor, auto. nedbl. bakspejl, cd/radio, kurvelys, led kørelys, el-klapbare sidespejle m. varme, multifunktionsrat, håndfrit til mobil, musikstreaming via bluetooth, service ok og meget mere.

 

Fuld servicehistorie og aldrig skadet.
Bemærk: Fri kilometer, attraktiv forsikring og beskatningsgrundlag.


Flexto beregner en realistisk restværdi på bilen. 

 

Interesseret? Ring til Kim på 2161 9035  eller send ham en mail på kim@flexto.dk

 

Vi tager forbehold for tastefejl.

Modeldata

HK / Nm 580 hk / 700 nm
0 - 100 km/t 3,0 sek
Tophastighed 330 km/t
Km/l 10,8 km/l
Trækhjul Firehjulstræk
Cylindre 6
Totalvægt 1.865 kg
Bredde 188 cm
Længde 451 cm
Højde 129 cm
Gear Type Automatisk
Antal Gear 7

Spørgsmål? Kontakt vores salgsafdeling.

Flexto Jylland

32118_0110-Highres
32118_0106-Highres

Flexto København

Michael

Få svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål, vi får om flexleasing, herunder erhvervs-, privat-, sæson- og splitleasing

Hvad er flexleasing?

Køber du en bil på traditionel vis, betaler du hele registreringsafgiften på én gang. Dette udgør langt størstedelen af bilens pris hos forhandleren.

Ved flexleasing derimod vil bilen køre på det, der hedder forholdsmæssig registreringsafgift. Det er en ordning, der betyder, at der kun skal betales afgift for den periode, du kører i bilen. Efter endt leasingperiode er bilen igen uden afgift.

Flexleasingaftalen kan naturligvis forlænges, og der kan betales mere afgift, så man kan køre endnu en periode.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing betyder, at din arbejdsplads betaler alle udgifter på bilen. I forbindelse hermed vil der være en række omkostninger, der er fradragsberettigede, ligesom vi vil oplyse en moms-sats, der kan fradrages.

Kører du også i bilen privat, bliver du til gengæld beskattet af fri bil ud fra det beskatningsgrundlag, der er på bilen.

Hos Flexto har vi mange års erfaring i at rådgive kunderne i valg af leasingform ud fra brugerens og virksomhedens ønsker og behov.

Der er stor forskel på, hvordan leasingaftaler skal sættes sammen alt efter virksomhedsform. Vi anbefaler, at du kontakter os, så vi bedst kan hjælpe dig

Hvad er privatleasing?

Privatleasing er en form for langtidsleje. I stedet for at bruge din opsparing eller låne pengene i banken privatleaser du bilen. Du betaler en førstegangsydelse til leasingselskabet og derefter en månedlig leasingydelse. Du kan vælge at tilkøbe forsikring, vejhjælp mv. gennem vores samarbejdsaftaler.

Ved udløb af leasingaftalen hæfter du for restværdien. Dvs. at vi skal kunne sælge bilen for det beløb, den er nedskrevet til. Du har derfor en stor interesse i, at bilen afleveres i velholdt stand, service overholdt etc.

Hvad er splitleasing?

Splitleasing er for dig, der har mulighed for firmabil og gerne vil slippe for at betale beskatning. Ved splitleasing opretter vi en leasingaftale til virksomheden, samt en leasingaftale til dig som bruger.

Vi afholder alle udgifter på bilen og fordeler så regningen til henholdsvis virksomhed og bruger efter det faktiske antal kørte kilometer. Det vil sige, at kører du 25% af kilometerne privat, så skal du også betale 25% af ALLE omkostningerne på leasingaftalen.

Der vil blive monteret en tracker i bilen, så det bliver lettere at lave den kørebog, der ligger til grund for fordelingen. Splitleasing er attraktivt for dig, der ikke har så stort et behov for privatkørsel i bilen.

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing er attraktivt, hvis du gerne vil have en bil for en kortere periode – typisk en ekstra bil til sommerhalvåret. Det kan også være, du ønsker at kunne skifte mellem to biler, så du eksempelvis har en cabriolet til sommer og en 4×4 til vinter.

Ved sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift for de perioder, hvor bilen har nummerplader på. Ønsker du en sommerbil i seks måneder, betaler du således kun registreringsafgift i de seks måneder. I de resterende seks måneder af året er bilen passiv. Det vil sige, at nummerpladerne bliver taget af bilen, og du skal ikke betale registreringsafgift.

I de passive perioder skal der tegnes en stilstandsforsikring, så bilen er dækket, hvis der skulle ske noget. Stilstandsforsikring koster gennem vores samarbejdspartner 50% af fuldtidsforskringen.

Hvad er stilstandsfinansiering?

Stilstandsfinansiering betyder, at vi tilbyder at finansiere bilen under stilstand – altså mens bilen er uden plader – mod en forrentning.

Skal jeg selv finde min drømmebil?

Det behøver du ikke. Vi har ca. 80 biler på Flexto.dk som vi har fundet og beregnet.

Finder du ikke nøjagtig den bil, du drømmer om, her på siden, kan du også bare kontakte os og fortælle om dine bildrømme. Så afsøger vi markedet og finder bilen for dig.

Slutteligt kan du også selv afsøge bilmarkedet – f.eks. på mobile.de eller andre søgesider, og så sende et link på bilen til os. Herefter fremsender vi et leasingtilbud på bilen.

Hos Flexto er leasingtilbuddet altid inkl. hjemtagelsesomkostninger, toldsyn, indregistrering, klargøring mv., så du ikke modtager uforudsete ekstraregninger.

Afskrivning og restværdi på leasingbiler?

Biler på forholdsmæssig registreringsafgift har også den fordel, at der kun afskrives på bilens nettopris – dvs. prisen ex. moms og afgift.

På den måde får du en mindre afskrivning pr. år, end hvis du har købt bilen på traditionel vis. Dog er det vigtigt, at bilen afskrives i henhold til markedet, herunder brugen af bilen, hvor mange kilometer den skal køre, hvor længe etc.

Der er rigtig mange, der brænder fingrene ved at vælge et leasingfirma, der ikke afskriver nok på bilen. Dvs. at bilen ikke kan indbringe restværdien, når den skal sælges efter endt leasingperiode. Og regningen lander hos dig som leasingtager.

I Flexto gør vi meget ud af beregne en realistisk restværdi på bilen, så du ikke står med en kedelig ekstraregning, når din leasingkontrakt udløber.

Hvorfor kan der være stor prisforskel på to ens biler?

Du vil opleve, at du på to rimeligt ens biler kan finde både dyre og billige annoncer.

Du skal huske at sammenligne enslydende vilkår.

Er eksempelvis hjemtagelsesomkostninger, toldsyn, indregistrering, klargøring mv. inkluderet i tilbuddet, eller bliver det opkrævet ved siden af?

Du skal også sikre dig, at du sammenligner sammenlignelige biler.

Selv små forskelle i årgang, kilometerstand, motor, udstyr mm. kan have betydning for bilens værdi. Det skal der tages hensyn til, når du sammenligner.

En anden årsag til prisforskel på ens biler er, at annoncøren har valgt at annoncere bilen uden afskrivning. Det vil sige, at den vil blive solgt med et stort tab efter endt leasing. Da du selv indestår for bilens restværdi, kommer du til at dække dette tab.

I Flexto annoncerer vi altid biler inklusiv en passende afskrivning. Vi afskriver typisk 15-20% om året ved normal kørsel. Kører du mere end 20.000 km. årligt, bør der afskrives mere.

Hvad skal jeg betale ud over leasingydelse?

Du skal betale grøn ejerafgift samt forsikring og vejhjælp. Forsikring og vejhjælp kan du vælge at tegne gennem vores samarbejdspartner Købstædernes Forsikring.

Desuden skal du ved flexleasing altid selv afholde udgifter til service og reparationer.

Hvad sker der med bilen, når kontrakten udløber?

Når kontrakten udløber, skal du selv sørge for at afsætte bilen. Du kan købe den selv, eller du kan finde en køber. Hvis du ikke kan finde en køber, hjælper vi med afsætning af bilen. Du kan naturligvis også vælge at genlease bilen på en ny kontrakt.

Læs mere om dine muligheder ved kontraktudløb i blogindlægget “Hvad er mine muligheder, når leasingaftalen udløber?

Må jeg ryge i bilen?

Du må gerne ryge i bilen, men vær opmærksom på, at det påvirker bilens værdi negativt, og du indestår selv for bilens restværdi.

Vi anbefaler derfor, at du ikke ryger i bilen.

Må jeg have dyr i bilen?

Ja du må gerne have dyr i bilen. Vær dog opmærksom på bilens stand ved tilbagelevering. Du indestår selv for bilens restværdi, og den forringes, hvis interiøret eksempelvis er blevet skadet.

Må jeg modificere bilen? f.eks. tilføje hækspoiler?

Nej, bilen skal forblive i samme stand som ved leveringen. Alternativt skal den bringes tilbage til samme stand inden aflevering.

Må jeg køre til udlandet i bilen?

Ja du må gerne køre til udlandet i bilen. Husk blot at medbringe 1. del af registreringsattesten, som du får tilsendt ved indregistrering af bilen.

Det siger kunderne!

Olafur-Birgisson
“Flexto har leveret en drømme bil til mig. Hele forløbet og Flextos ageren var topprofessionel og effektivt – godt hjulpet af Casper Lundmoses troværdighed og villighed til at gå en ekstra mil for sine kunder. For mig var det en meget positiv oplevelse at handle med Flexto og jeg kører nu rundt – særdeles glad og tilfreds – i min drømme bil.”

Olafur B. Birgisson, CEO

morten-jacobsen-sh_1
”Igennem de sidste 5år har vi leaset flere biler ved Flexto. Vi bliver hver gang mødt af kyndig rådgivning, uanset om det være sig teknisk info eller økonomiske forhold på den pågældende bil. Der er aldrig nogen tvivl om, at vi som kunde altid er i centrum og vi er i de 5år endnu ikke blevet negativt overrasket. Vores kontaktperson Casper er blevet en del fast del af værdikæden ifm. Anskaffelse af nye køretøjer til vores virksomhed, og det vil han og Flexto fortsat være fremadrettet. Vi kan kun give Flexto vores bedste anbefaling.”

Morten Toft Jacobsen, direktør, Sandegaard & Andersen ApS

Henrik-Karup-Joergensen
“Da jeg besluttede mig for at realisere min bildrøm, blev jeg “tippet” om, at Kim Sørensen/Flexto kunne være den rette “fødselshjælper”. Det var et godt valg! Kim, der selv er passioneret bilentusiast, kunne let sætte sig ind i, hvad jeg ville – og han var på hele tiden, også udenfor de tidspunkter, man normalt forventer. Især i disse tider er tillid afgørende. Så stor en investering uden at se bilen fysisk før levering – det kræver ro i maven. Jeg er kommet rigtigt godt i mål, og er super tilfreds med resultatet!”

Henrik Karup Jørgensen, Group CEO

Morten-Gade
“Det lykkes igen for Casper at finde en fantastisk dejlig bil, der opfyldte mine ønsker. Jeg har haft mange spørgsmål undervejs, som alle tålmodigt er blevet besvaret 🙂 Derfor giver jeg de bedste anbefalinger!”

Morten Gade, økonomichef

Jonas-Andersen_1
“Hos Flexto var 4. og 5. gang også lykkens gang. Jeg har nu leaset i de sidste 8 år hos Flexto både privat og i firma, og aldrig oplevet nogle problemer. Bilerne var altid som de skulle være ved afhentning og var der problemer, blev de løst med det samme. Casper, som har været min kontaktperson, er en kæmpe bilnørd, som altid er på, og altid er klar med råd og vejledning og godt humør. Det bliver ikke min sidste samtale med Casper.”

Jonas Andersen, indehaver

Kenneth-Nielsen
“Kim har hjulpet mig for anden gang med at få drømmebilen i garagen. Super service og altid til at få fat i på telefonen. Flexto tager action på tingene så man kan få en handel på plads når den rigtige bil dukker op. Der er kun positive ord herfra.”

Kenneth Nielsen, owner

Claus-Toft
“Virkelig god service, meget kompetent rådgivning.”

Claus Toft, Global Director

Du kan lease på
følgende måder.

 • Flexleasing erhverv
 • Flexleasing privat
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing
erhvervsleasing_2

Mange vælger flexleasing til erhvervsleasing af bil​

Flexleasing bliver især benyttet til erhvervsleasing, da der er en række fordele forbundet hermed. Bilens registreringsafgift skal kun betales á små, månedlige rater, hvilket kan give gode besparelser på især biler i premiumklassen.

Derudover frigiver det likviditet, som kan anvendes til at skabe værdi og vækst andre steder i virksomheden, ligesom det ikke belaster virksomhedens kreditramme i pengeinstituttet.

Læs mere om erhvervsleasing
flexleasing-privat

Flexleasing for private vinder frem

Generelt er privatleasing en attraktiv måde at finansiere biler på. Privatleasing indebærer, at bilens registreringsafgift betales á små, månedlige rater, og kun for den periode, bilen leases i.

Ved køb derimod skal den fulde registreringsafgift betales med det samme.

Læs mere om privatleasing
saesonleasing

Med splitleasing slipper du for firmabilsbeskatning

Splitleasing giver mulighed for helt at slippe for firmabilsbeskatning.
Alle udgifter på bilen lægges sammen og fordeles efterfølgende ud på privatpersonen og virksomheden i henhold til det faktiske antal kørte kilometer i henholdsvis privatregi og erhvervsmæssig regi.

På den måde kommer virksomheden og privatpersonen til at betale nøjagtigt det samme pr. kørte kilometer.

Læs mere om splitleasing
saesonleasing_1

Med sæsonleasing kan du skifte bil afhængigt af sæsonen

Ønsker du at skifte bil afhængigt at sæsonen – f.eks. en åben vogn i sommermånederne og en 4×4 om vinteren?

Sæsonleasing er flexleasing for korte perioder, typisk 4-6 måneder. Med sæsonleasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, du vil køre i bilen.

Læs mere om sæsonleasing
question

Har du spørgsmål?

Har du forelsket dig i en af bilerne her på siden, eller har du nogle aktuelle spørgsmål vedrørende leasing, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

Ring til os på tlf. +45 96 36 52 25 eller brug kontaktformularen herunder.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  2020_mercedes-benz_amg-gt_1