konkrete-kundeloefter-scaled

Konkrete kundeløfter.

Er du træt af floskler, tomme løfter og salgsgas?
Så læs vores 10 konkrete kundeløfter.

Der er forskel på leasing. Læs her hvordan vi skiller os ud fra resten af leasingmarkedet.

Flexto_logo-e1648475690140

Flextos 10 konkrete kundeløfter.

1. Den pris du ser, er den pris, du betaler.

Det bør være en selvfølge, men det er det ikke. Mange leasingselskaber annoncerer bilerne uden hjemtagelse, toldsyn, indregistrering, nummerplader, klargøring, administration mv. Det får bilerne til at fremstå kunstigt billige.

Hos Flexto annoncerer vi altid den køreklare pris. Den pris, du ser, er den pris, du skal betale for at være klar til at køre på de danske veje.

Ingen skjulte omkostninger eller ekstra gebyrer.

Det betyder også, at vi står inde for bilens stand ved levering. Ingen ridser, buler eller slid udover det forventelige jf. bilens kilometer-stand. Og ingen nedslidte dæk eller nært forestående service.

Er der fejl og mangler ud over det aftalte, sørger vi for udbedringen uden beregning.

Slutteligt står vi inde for den registreringsafgift, der er sat på bilen. Skulle SKAT komme med en efterregulering af afgiften, betaler vi, hvor mange andre vil sende regningen videre til kunden.

2. Kom ud af kontrakten før tid.

Dine behov kan ændre sig. Det forstår vi.

Og du har ingen interesse i at være bundet til en leasingaftale i længere tid end nødvendigt.

Derfor er vores leasingkontrakter som standard udstyret med en passus, der giver dig mulighed for at opsige leasingaftalen før tid. På den måde risikerer du ikke at stå med udgifter på en leasingbil, du ikke længere har behov for, i mange måneder frem. Opsigelsesfristen afhænger af den enkelte bil og sammensætningen af den enkelte leasingaftale.

3. Anvis dig selv som køber efter endt leasing.

Almindeligvis vil du ved flexleasing blive pålagt at anvise en køber af bilen efter endt leasing. Men I Flexto giver vi dig mulighed for at anvise dig selv som køber. Hvis du ønsker det, kan du altså selv købe bilen ud og gøre med den, hvad du vil.

4. Få 6 md. teknisk garantiforsikring med i prisen.

Ved flexleasing har du ikke de almindelige 6 md. forhandlergaranti.

Som en ekstra sikkerhed giver vi dig derfor som standard 6 md. teknisk garantiforsikring med i prisen. Vi kalder ordningen flexto.approved.

Så kan du vælge flexleasing uden at skulle bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du kan selvfølgelig vælge at forlænge garantien, hvis du ønsker det.

5. Slip for ekstraregning ved kontraktudløb.
Få en realistisk restværdi.

Mange selskaber sætter – bevidst eller ubevidst – bilernes restværdier for højt.

Dermed bliver der afskrevet for lidt på bilerne, og det får dem til at fremstå billigere, end de reelt er. Men da du (som udgangspunkt) selv indestår for bilens restværdi, får du bare lov at betale den manglende afskrivning, når leasingaftalen ophører.

Vi gør en ære ud af at sætte restværdierne realistisk, så du kan vælge flexleasing uden bekymringer for kedelige ekstraregninger ved kontraktudløb. I 2021 har vi således ramt rigtigt på restværdien på 92% af de leasingaftaler, der er udløbet.

6. Få sikkerhed og undgå kedelige overraskelser med et økonomisk velkonsolideret leasingselskab.

I Flexto leverer vi år efter år gode regnskaber med positivt regnskabsresultatet og en forøgelse af egenkapitalen.

Det giver sikkerhed for dig som kunde at vide, at vi også er her i morgen og om 3 år. Vælger du derimod et selskab med en skrøbelig økonomi, risikerer du at miste både din leasingbil og den 5-6-cifrede udbetaling, når kurator inddrager virksomhedens aktiver for at gøre konkursboet op.

Derudover er vi egenfinansierede og står dermed ikke til ansvar for et eksternt finansieringsselskab, som de fleste andre.

Vi har foden under eget bord og kan selv træffe alle beslutninger. Ingen fordyrende og besværliggørende mellemled og ingen tvivlsspørgsmål eller tvister om ansvar.

7. Vi er specialister i flexleasing. Vi laver ikke andet.

Vi gør det, vi er bedst til – import og flexleasing af luksusbiler – og intet andet.

Vi har ingen unødige risici på et fancy showroom, en stor lagerbeholdning eller eget værksted = ingen overflødige omkostninger eller risiko for dig.

8. Få 360 graders leasing-rådgivning.

Vores økonomisk kompetente leasingrådgivere yder 360 graders rådgivning om bilvalg, leasingform, afsætningsmuligheder, evt. beskatning mv.

Vi er ikke bilsælgere. Vi er leasingrådgivere.

9. Modtag individuel behandling og personlig service.

Hos os trækker du ikke bare et nummer og stiller dig i kø.

Du får en personlig rådgiver, som giver dig personlig betjening før, under og efter leasingaftalen. Og vi håndbærer den enkelte leasingsag, så du får den rådgivning og den løsning, der er relevant for dig.

10. Vi overholder (naturligvis) leasingreglerne fra SKAT.

Over årene har vi set adskillige afsløringer om svindel med SKAT, moms, afgift mv. inden for leasingbranchen. Og af flere omgange er der afsløret lyssky forretningsmetoder, forbindelser til bandekriminalitet og andre møgsager.

I Flexto garanterer vi, at tingene går lovligt og ordentligt til.

Vi efterlever reglerne fra SKAT. Vi betaler de afgifter og den moms, vi skal. Og vi benytter os naturligvis ikke af ulovlige eller ufine metoder.

Vi bakker i øvrigt fuldt ud op om alle tiltag, der kan bidrage til at få sat en stopper for de brodne kar, der ødelægger branchens omdømme og sætter alle de reelle og ordentlige leasingselskaber i et dårligt lys.

Spørgsmål?

32118_0110-Highres

Udvalgte biler.

Det siger kunderne!

Olafur-Birgisson
“Flexto har leveret en drømme bil til mig. Hele forløbet og Flextos ageren var topprofessionel og effektivt – godt hjulpet af Casper Lundmoses troværdighed og villighed til at gå en ekstra mil for sine kunder. For mig var det en meget positiv oplevelse at handle med Flexto og jeg kører nu rundt – særdeles glad og tilfreds – i min drømme bil.”

Olafur B. Birgisson, CEO

morten-jacobsen-sh_1
”Igennem de sidste 5år har vi leaset flere biler ved Flexto. Vi bliver hver gang mødt af kyndig rådgivning, uanset om det være sig teknisk info eller økonomiske forhold på den pågældende bil. Der er aldrig nogen tvivl om, at vi som kunde altid er i centrum og vi er i de 5år endnu ikke blevet negativt overrasket. Vores kontaktperson Casper er blevet en del fast del af værdikæden ifm. Anskaffelse af nye køretøjer til vores virksomhed, og det vil han og Flexto fortsat være fremadrettet. Vi kan kun give Flexto vores bedste anbefaling.”

Morten Toft Jacobsen, direktør, Sandegaard & Andersen ApS

Henrik-Karup-Joergensen
“Da jeg besluttede mig for at realisere min bildrøm, blev jeg “tippet” om, at Kim Sørensen/Flexto kunne være den rette “fødselshjælper”. Det var et godt valg! Kim, der selv er passioneret bilentusiast, kunne let sætte sig ind i, hvad jeg ville – og han var på hele tiden, også udenfor de tidspunkter, man normalt forventer. Især i disse tider er tillid afgørende. Så stor en investering uden at se bilen fysisk før levering – det kræver ro i maven. Jeg er kommet rigtigt godt i mål, og er super tilfreds med resultatet!”

Henrik Karup Jørgensen, Group CEO

Morten-Gade
“Det lykkes igen for Casper at finde en fantastisk dejlig bil, der opfyldte mine ønsker. Jeg har haft mange spørgsmål undervejs, som alle tålmodigt er blevet besvaret 🙂 Derfor giver jeg de bedste anbefalinger!”

Morten Gade, økonomichef

Jonas-Andersen_1
“Hos Flexto var 4. og 5. gang også lykkens gang. Jeg har nu leaset i de sidste 8 år hos Flexto både privat og i firma, og aldrig oplevet nogle problemer. Bilerne var altid som de skulle være ved afhentning og var der problemer, blev de løst med det samme. Casper, som har været min kontaktperson, er en kæmpe bilnørd, som altid er på, og altid er klar med råd og vejledning og godt humør. Det bliver ikke min sidste samtale med Casper.”

Jonas Andersen, indehaver

Kenneth-Nielsen
“Kim har hjulpet mig for anden gang med at få drømmebilen i garagen. Super service og altid til at få fat i på telefonen. Flexto tager action på tingene så man kan få en handel på plads når den rigtige bil dukker op. Der er kun positive ord herfra.”

Kenneth Nielsen, owner

Claus-Toft
“Virkelig god service, meget kompetent rådgivning.”

Claus Toft, Global Director

Spørgsmål? Kontakt vores salgsafdeling.

Flexto Jylland

32118_0110-Highres
32118_0106-Highres

Flexto København

Michael