Modtag vores nyhedsbrev
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sørger vi for at holde dig opdateret med nyheder og de bedste tilbud fra Flexto A/S. Vi sender et nyhedsbrev ca. én gang om måneden, og vi gør os umage med at gøre indholdet relevant for dig.
Kundeservice
Har du spørgsmål, så skriv til os.
Modelår: 2015 
Kilometer: 33.000  
Mdl. ydelse eks. moms: DKK 2.995 
Modelår: 2011 
Kilometer: 53.000  
Mdl. ydelse eks. moms: DKK 5.500 
Modelår: 2007 
Kilometer: 69.000  
Mdl. ydelse eks. moms: DKK 3.495 
Modelår: 2015 
Kilometer: 53.000  
Mdl. ydelse eks. moms: DKK 6.995 
Modelår: 2015 
Kilometer: 51.000  
Mdl. ydelse eks. moms: DKK 5.995 
Modelår: 2015 
Kilometer: 63.000  
Mdl. ydelse eks. moms: DKK 5.995 
Modelår: 2014 
Kilometer: 74.000  
Mdl. ydelse eks. moms: DKK 6.995 
Modelår: 2013 
Kilometer: 101.000  
Mdl. ydelse eks. moms: DKK 7.500 

Porsche leasing

Flexto er din foretrukne udbyder af Porsche leasing.

Vi tilbyder modellerne Boxster, Cayman, 911, Panamera, Macan, og Cayenne fra Porsche.
Finder du ikke den Porsche du søger, så kontakt os, og så finder vi lige den model, du ønsker. Vi kan skaffe alle modeller fra Porsche til leasing gennem forhandlere i udlandet. Vi har et så bredt sortiment af modellerne repræsenteret som muligt.
Leasing af Porsche kan benyttes til både erhverv og private, der ønsker en eksklusiv bil.

Porsche privatleasing

Det tyske sportsvognsmærke Porsche er kendt for sine smukke og hurtige biler - den helt uovertrufne kvalitet. Det er nok de færreste mænd, der ikke har haft en plakat af en Porsche 911 hængende på drengeværelset. Det er især Porsches unikke og lækre design, der er genkendeligt. Designet på fronten af bilen, har de bevaret på alle deres modeller – lige fra den hurtige sportsvogn til SUV’er. Mottoet: ”There is No Substitute” fortæller overlegent, at der ikke findes et alternativ, der kan måle sig med en Porsche.
Med privatleasing af en Porsche får du en bedre likviditet i forhold til at købe en Porsche på normal vis, fordi du kender afskrivningen fra starten af. Derudover er omkostningerne mindre, da du kun betaler registreringsafgift for den periode, hvor du bruger bilen.

Porsche erhvervsleasing

Flexto giver dig det fulde overblik over Porsche til erhvervsleasing. Vi har mange års erfaring med rådgivning omkring leasingaftaler på premiumbiler, samt rådgivning omkring biler i den højere prisklasse. Sammen finder vi den rette leasingform, der passer dig og virksomheden bedst.

Med Porsche erhvervsleasing er der forskel på, hvordan leasingaftaler skal sammensættes alt efter virksomhedsformen og den ønskede brug af bilen.
Vi anbefaler, at du kontakter os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt med din Porsche erhvervsleasing.

Salgskontorer

JYLLAND Juelstrupparken 10A 9530 Støvring Tlf.: 96 36 52 25 e-mail: info@flexto.dk

 SJÆLLAND / FYN Brogårdsvej 25
2820 Gentofte Tlf.: 21 34 43 86  /  31 76 75 10 e-mail: michael@flexto.dk

SENESTE NYHEDER

Klar til sommerferien?

Sommeren er over os, og inden længe drøner 1000-vis af danskere mod sydlige feriedestinationer. Men inden, de når frem, venter adskillige timer på de europæiske motorveje.

I dette blogindlæg hjælper vi dig med at blive klar til sommerferien. Så ved du, hvordan du skal foreberede dig og din bil. Og hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude. 

Har du travlt, så scroll til bunden, hvor vi har samlet de væsentligste pointer i en samlet tjekliste.  

 

Sommerferie: husk at medbringe...

Først og fremmest er der fire ting, du ikke må glemme, inden du spænder ungerne fast og sætter dig bag rattet:

 • Pas 
 • Kørekort
 • Bilens registreringsattest del 1
 • Dine forsikringsoplysninger

Pas og kørekort har du forhåbentligt selv styr på. 

Bilens registreringsattest har de fleste liggende permanent i bilen. Men dobbelttjek lige, at du har den. Leaser du din bil, skal du bede dit leasingselskab om at udlevere den. 

De fleste Flexto-kunder har forsikring via vores samarbejdspartner Købstædernes Forsikring. Uanset forsikringsselskab er det en god ide at medbringe din forsikringspolice. Så ved du, hvordan du er dækket.

 

Bilen skal også være klar til sommerferien

Du kommer sandsynligvis til at køre et par tusinde kilometer eller mere. Så det er vigtigt, at din bil er i topform, inden du triller ud af carporten.

De fleste mekanikere, forsikringsselskaber eller vejhjælpsudbydere tilbyder en sommergennemgang af bilen. Med sådan en behøver du ikke bekymre dig. Men vil du selv stå for forberedelserne, er denne tjekliste et godt udgangspunkt:

 • Kontroller dæktrykket. Og tag højde for, at der sandsynligvis er mere læs på end sædvanligt
 • Kontroller bilens oliestand. Medbring gerne en flaske ekstra olie. Mange (også nyere) biler bruger en smule olie. 
 • Kontroller øvrige væsker: kølervæske, bremsevæske, sprinklervæske  
 • Efterspænd alle hjul
 • Kontroller at du har refleks-veste, advarselstrekant og førstehjælpskasse i bilen. I flere europæiske lande er det lovkrav, at man har en eller flere af disse med. 
 • Kontroller at du har et reservehjul og/eller et dækkit samt donkraft med. Husk at du kun må køre korte distancer og ved lav hastighed på et reservehjul.
 • Bruger du bilens navigationssystem? Så er det en god ide at få opdateret styreenhed og vejkort til nyeste version. Forhør dig evt. hos din mekaniker.   

 

Hvis uheldet er ude...

Er du punkteret? Er motoren gået ud? Eller er du (gud forbyde det) kommet ud for en ulykke? Så er der nogle oplysninger, der er gode at have noteret sig:

 • kontaktoplysninger til dit forsikringsselskab
 • kontaktoplysninger til din vejhjælpsudbyder 

 

Ved skader

Medbring oplysninger om dit forsikringsselskab. Mange selskaber har en app, du kan downloade. Med den kan du hurtigt og let kan komme i kontakt med dem.    

Er din bil forsikret Købstædernes Forsikring, finder du deres kontaktoplysninger her: 

Tlf: +45 33 14 37 48 (08.30 – 16.00)

Tlf: +45 70 21 51 33 (akut skade udenfor åbningstid)

Du kan anmelde skader online via: https://skade.kfforsikring.dk/skadeanmeldelse-privat-bilskade/  

 

Samlet tjekliste - så er du klar til sommerferien

Ting du bør medbringe: 

 • Kørekort
 • Pas
 • Registreringsattest, del 1
 • Forsikringspolice
 • Kontaktoplysninger til forsikringsselskab
 • Kontaktoplysninger til din vejhjælpsløsning
 • Print Rødt Kort - find den på dit forsikringsselskabs hjemmeside
 • Download Rødt Kort-appen
 • Print Det Grønne Kort via dit forsikringsselskabs hjemmeside, hvis du rejser til Albanien, Aserbajdsjan, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Iran, Israel, Makedonien, Marokko, Moldavien, Montenegro, Rusland, Tunesien, Tyrkiet eller Ukraine.
 • Refleks-veste, advarselstrekant og førstehjælpskasse
 • Reservehjul og/eller dækkit

 

Punkter at kontrollere inden du kører:

 • Dæktrykket
 • Oliestand og medbring gerne ekstra olie
 • Øvrige væsker: kølervæske, bremsevæske, sprinklervæske
 • Efterspænd alle hjul
 • Ved indbygget navigation: At kort og styreenhed er opdaterede

 

Så mangler du bare badebukserne, solcremen, dit kreditkort mv. Det må du selv sørge for. Men med ovenstående tjekliste skulle alt vedrørende bilen være på plads.

 

Rigtig god tur!

3 fejlantagelser om flexleasing

Det er dyrt at være bilejer i Danmark

Og derfor er der grund til at se sig godt for, inden man vælger finansieringsform til sit bilforhold.

Er du godt og grundigt forvirret over alle de forskellige finansieringsmuligheder, herunder diverse leasingformer? Så er du tilsyneladende ikke den eneste.

I Jyllands-Postens ”Biler”-sektion fredag d- 29/3 2019 kunne man møde en BMW-ejer, der har flexleaset sin drømmebil – en fin 328 GT til omtrent 1 mio. fra ny og på fuld afgift - og efter 12 måneder besluttet at købe den frem for at forlænge sin leasingkontrakt.

Det er glædeligt, at manden har fundet den løsning, der er den rette for ham. Men artiklen præsenterer desværre mindst tre fejlslutninger ved flexleasing versus køb på fuld afgift via banken.  

Fejlslutning 1: Risikoen for dyre reparationer gør det mere fordelagtigt at eje frem for at flexlease

Forkert!

Det er rigtigt, at du ved flexleasing selv står for eventuelle reparationer i modsætning til visse andre leasingformer. Men akkurat det samme gør sig jo gældende, hvis du går i banken for at købe din bil. Ved flexleasing kan du naturligvis også frit vælge, hvilket værksted, du ønsker at benytte. Så der er ingen forskel! 

Fejlslutning 2: Flexleasing er et fordyrende led (i modsætning til banken, forstås)

Forkert!

For det første: Banken vil også gerne tjene penge, så der er ikke færre led i ligningen ved at finansiere i banken frem for via et leasingselskab – og flexleasing er i virkeligheden blot en alternativ finansieringsform.

For det andet: Selvom bankens rente muligvis er lav, betaler manden fortsat store summer til forrentning af så dyr en bil. Ved flexleasing forrentes bilen uden afgift, således at renteudgifterne bliver betydeligt lavere. 

Fejlslutning 3: Bankfinansiering fra dag ét ville have været billigere

Sandsynligvis også forkert.

Faktum er, at mens den glade BMW-ejer har flexleaset sin bil, er der sket to afgiftsnedsættelser, hvilket ville have givet et stort tab på bilens værdi, hvis den var blevet købt på fuld afgift. Dette tab har han undgået, fordi han i perioden kun har betalt forholdsmæssig afgift. Politisk drøftes yderligere afgiftsnedsættelser, så der er ingen sikkerhed for, at biler på fuld afgift ikke vil miste endnu mere værdi fremadrettet – jo dyrere bil, des større tab.

Af artiklen fremgår det desuden, at BMW-ejerens månedlige ydelse er reduceret med 1000 kr. efter at have købt bilen. Det ville have klædt avisen at oplyse lånets løbetid, således at man rent faktisk havde en chance for at sammenligne de to regnestykker. 

Hvornår bør du overveje at flexlease?

Bottom line er, at der ikke findes et eviggyldigt svar på, hvad der bedst kan betale sig. Men som tommelfingerregel er flexleasing ofte et fornuftigt valgt, hvis du:

 • Kigger efter en premiumbil med stor motor og meget udstyr
 • Gerne køber brugt
 • Skifter bil ofte
 • Gerne vil have en speciel bil (4x4, cabriolet, sportsbil o.lign.)

 Har du også svært ved at finde rundt i leasingjunglen, kan vi anbefale dig at læse vores FAQ om flexleasing.

 Artiklen fra JP kan læses her (dog kun for abonnenter)

 

 

 

En cabriolet – en sommerflirt eller et fast leasingforhold på et år?

Sommeren bliver lidt sjovere med vind i håret

Kan du huske, da du som barn spillede bilkort og drømte om de fede biler, der dengang var helt uden for rækkevidde. Der er løbet lidt benzin i tanken siden, så hvorfor ikke udleve drengedrømmen for en tid? Med flexleasing er der ikke mange genveje til, at du kan sidde bag rattet i drømmebilen fra drengeårenes bilkort.

Det fede ved at køre cabriolet

Cabriolet udstråler frihed og overskud – og er en naturoplevelse på niveau med at køre motorcykel. Vind i håret og følelsen af motorkraft er bare nogle af de lækre oplevelser, en tur i en cabriolet giver. Cabriolet-turen er bare så meget mere behagelig i det lange løb end turen på motorcykel – og så kan du have flere passagerer og bagage med på turen.

Vælg mellem flere typer leasing

Sæsonleasinger attraktivt, hvis du gerne vil have to biler på skift i garagen – fx en cabriolet om sommer og en 4x4 til vinteren. Sæsonleasing kan også omfatte en bil, du kun benytter om sommeren i kombination med den bil, du måske allerede ejer. Så er drømmen at køre cabriolet, er der næsten ikke flere undskyldninger tilbage.

 Flexleasingbetyder, at bilen kører på forholdsmæssig registreringsafgift. Som leasingselskab betaler vi kun afgift for den periode du leaser i bilen. Efter endt leasingperiode, er bilen igen uden afgift.

Kontakt os for at høre mere om, hvad den bedste måde er for dig, hvis du vil lease en cabriolet.

Flexleasing eller køb?

Bedst at flexlease:

 • Dyrere, brugte biler
 • Nye biler
 • Hyppige bilskift (hvert 2.-3. år)
 • Specielle biler (4-hjultrækkere, cabriolet, sportsbiler m.v.)
 • Biler med meget ekstraudstyr

Bedst at købe:

 • Biler, du ønsker at beholde i mere end 6-8 år
 • Ingen eller kun lidt ekstraudstyr
 • Standardbiler

Vi bruger cookies til at analysere vores trafik. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Se mere om vores Cookie politik.

   
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk