Flexto-er-udnaevnt-til-gazelle-for-fjerde-aar-i-traek-scaled

Flexto er udnævnt til Gazelle for fjerde år i træk.

Nyheder

Flexto viden – 1. Oct 2019

Flexto er Børsen Gazelle for fjerde år i træk.

For fjerde år i træk modtager Flexto Børsens Gazelle-pris som bevis på, at virksomheden er blandt de hurtigst voksende i Danmark.

Børsen Gazelle kårer årligt den danske vækstelite, og Flexto er for fjerde år i træk blandt de udnævnte.  

“Vi er enormt stolte af, at det igen i 2018 er lykkedes at skabe så gode resultater. Vi lægger vægt på at give kunderne en god leasingoplevelse første gang, så de får lyst til at komme igen. Og så kan vi ofte konkurrere på pris og vilkår med de store aktører på området, fordi vi er en forholdsvis lille og agil virksomhed med lave omkostninger”, forklarer direktør og indehaver Margrethe Brandt.  

Den gode leasingoplevelse

Ifølge indehaverne af Flexto A/S får kunderne en ægte bil-nørd i røret, når de henvender sig. Det kan de godt lide, men det har også den fordel, at medarbejderne kender mærkerne, modellerne og markedet indgående og dermed er i stand til at finde den helt rigtige bil til de ofte lidt kræsne kunder. 

“Vores forretning er gennemsyret af ordentlighed, og vi vægter nærvær med den enkelte kunde, den personlige betjening og en høj grad af fleksibilitet. Derfor, tror jeg, kunderne kommer igen”, forklarer Lars Søgaard, som er medindehaver af Flexto A/S.    

Hård konkurrence

Bil- og herunder leasingbranchen er kendetegnet ved en række meget store aktører, som har nogle stordriftsfordele, der gør konkurrencen hård. 

“Vores forretning baserer sig i høj grad på, at vi på forespørgsel importerer biler fra udlandet. Vi har ikke udgifter til et stort showroom, og vi har ikke de ricisi, der er forbundet med at være lagerførende på et stort udvalg af modeller. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige i forhold til de store selskaber”, afslutter Margrethe Brandt. 

Flexto A/S blev stiftet af Lars Søgaard og Margrethe Brandt i 2010 og har i dag godt 500 biler i flåden. 

Det er fjerde år i træk, at Flexto modtager Gazelleprisen. 

Spørgsmål?

32118_0073-Highres

Relaterede artikler

Se alle artikler
Mød Line Elkjær - vores nye kontraktansvarlig
Nyheder

Mød vores nye kontraktansvarlig.

01 Feb 2024

Mød Line som er vores nye kollega med ansvar for kontrakterne i vores portefølje. Line kommer til at overtage Torbens opgaver med det overordnede ansvar for alle leasingkontrakter i vores portefølje, herunder afgiftsberegninger og -genberegninger og andre administrative opgaver.

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022
Nyheder

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

30 May 2023

Flexto A/S fastholder niveauet og leverer solidt regnskab for 2022

flexleasing tyskland
Guides & Rådgivning

Sådan finder du SELV din flexleasing-drøm hjemme fra sofaen.

09 Jan 2023

I denne artikel viser vi dig hvordan du SELV finder din drømmebil til import og flexleasing hjemme fra sofaen, og hvordan du undgår de vigtigste faldgruber. Læs med her.

Group-407

Tilmeld dig Flextos nyhedsbrev.

Ingen lange salgstaler – bare masser af tips, tricks, inspiration og fede biler. Du kan til enhver tid afmelde igen med et enkelt klik.

    Privatlivspolitik

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.