Hvad er Splitleasing?

Splitleasing er en mulighed for at slippe helt for beskat- ning af bilen. Med splitleasing deler medarbejder og arbejdsgiver leasingkontrakten og alle omkostninger på bilen. Alle omkostninger afholdes af leasingvirksomheden, og der udsendes månedlige fakturaer til både medarbej- der og arbejdsgiver i forhold til de faktiske kørte kilometer. Der monteres gps-enhed i bilen, og der skal noteres formål med alle erhvervsmæssige ture. På denne måde kommer medarbejder og arbejdsgiver til at betale nøjagtig samme pris pr. kørte kilometer.

Der er fordele for begge parter. Medarbejderen slipper for at blive beskattet af bilen, men betaler blot den private andel af omkostningerne. Arbejdsgiveren betaler kun den erhvervsmæssige andel af omkostningerne på bilen. Ordningen er dog mest fordelagtig, hvis den erhvervs- mæssige kørsel udgør 70 % eller mere, og bilens danske markedspris er mere end kr. 500.000.

Hvordan kommer du igang?
Fortæl os hvilken eller hvilke biler du er interesseret i. Så undersøger vi markedet og finder nogle forslag til biler, der opfylder dine krav.

Det gælder både mærke, model, farve og udstyr. Herefter sender vi et tilbud og gennemgår detaljer og muligheder med dig. Hvis der er behov for det, tilretter vi selvfølgelig gerne tilbuddet.

Når vi er blevet enige om tilbuddet, indkøber vi den aftalte bil. FLEXTO a/s står for alt vedrørende køb, import, syn, klargøring og indregistrering af bilen. Det eneste, du skal gøre, er at nyde din drømmebil.

Salgskontorer

JYLLAND
Juelstrupparken 10A
9530 Støvring
Tlf.: 96 36 52 25
e-mail: info@flexto.dk

SJÆLLAND / FYN
Bernstorffsvej 123
2900 Hellerup
Tlf.: 21 34 43 86
e-mail: michael@flexto.dk

SENESTE NYHEDER

Flexto kåret som Gazelle 2016

Flexto er blevet kåret som Gazelle-virksomhed i 2016. En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Besøg Flexto til forårsluksus på Schæffergården d. 28. - 29. maj

Flexto i Jyllandsposten